Miss Hullu Poro Open 2015, the day + kytevä hääpaniikki

Lauantai- aamu valkeni ihan mielettömän upeaan päivään. Jokainen tytöistä varmaan nukkui enemmän tai vähemmän huonosti edeltävän yön, sillä lauantai- iltana ratkesi viimeinkin tiukka kilpailu.

Itse saavuin paikalle tunnelmoimaan hieman viiden jälkeen, kun tytöt olivat jo laittautumassa ravintolamaailman Skål- nimisessä loungessa.

_MG_0568 _MG_0574

Tyttöjen Lookista vastasi Her Element:in ihana Reeta, joka loihti jokaiselle niin upean kisatyylin, että jokainen tunsi varmasti olevansa kaunis ja itsevarma lavalla.

_MG_0584 _MG_0597

Siinä seuraillessani tyttöjen laittautumista mietin moneen otteeseen, että kyllä näillä tytöillä on rautaiset hermot, sillä jokainen oli kylmän rauhallinen vaikka kohta seisoisi jäätävän yleisömäärän edessä poseeraamassa ja vastailemassa tuomareiden tiukkoihin kysymyksiin.

Tytöillä oli ihan huippu ryhmähenki ja uskon, että se välittyi myös yleisöön, huomasi, että heillä oli todellakin kivaa keskenään. Oli kiva saada olla mukana heidän matkassaan ja toivon kaikille kaikkea parasta tuleviin koitoksiin, uskon, että heillä on kaikilla upea elämä edessään!

_MG_0606 _MG_0580 _MG_0602

Ihana Jaana jaksoi vähän freessata minua ja Hillaakin onneksi, niin ei jääty ihan kakkosiksi meidän missikokeilaille! Hillan mekko, minun paita ja panta on muuten Her Secretiltä(kaupallinen linkki).

hulluporoKuva: Teemu Leppänen photography

Voiton kisassa vei ihana- Anniina numerolla 8! Paljon onnea ja kaikkea ihanaa hänelle, sekä kaikille tytöille<3

 


Joku saattoi jo bongatakkin päivänmittaisen blogipaussin. Se teki hyvää, mutta todellisuudessa mun pääni alkaa olla ihan tyhjä. Kelailen ihan koko ajan kaikkia hääjuttuja ja alkaa tulla pieni tuskan hiki, kun haluaisin päästä vain laittamaan jo valmiiksi kaikkea. Onneksi loma siintää kolmen vuoron päässä ja päästään Haminaan laittamaan kaikkea valmiiksi, sillä alan mennä ihan pitkin seiniä.

En ole stressannut tähän päivään mennessä yhtään ja se on johtanut siihe, että erinäisiä asioita on pahasti kesken ja tekemättä. Nyt sitten vaan odotan, että päästään hääpaikkaa laittamaan ja alkaa hahmottua, että missä oikeasti mennään. Toisaalta olen paljon tehokkaampi pienen paineen alla.

Jos tässä seuraavan parin viikon aikana on blogitaukoja, niin forgiveme, nyt ei veny kaikkeen. Toisaalta haluisin jakaa kaiken teidän kanssa, mutta varmasti sitten ainakin jälkikäteen jaan 🙂

Palataan huomenna, jos tekisin postauksen vaikka vlogin muodossa ja haluaisin tehdä myös kotipostauksen jossain vaiheessa + pari muuta juttua, mitä olen jo iät ajat sitten luvannut tänne tehdä. Voi minua!  Palataanhan pian 🙂

_MG_0579

withloveEmma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta