Lomafiiliksiä ja sääpaniikkia

_MG_0576

**Sisältää kaupallisia linkkejä

Tänään se nyt vihdoin alkoi, loma! Viimeiset kaksi viikkoa mateli ja tuntui siltä, ettei tämä perjantai tule ikinä. Nyt sitten aika meneekin varmaan tuplanopeudella seuraavat viikot. En ole lomalla kuin kaksi viikkoa, mutta siihennähden, että edellisestä lomasta on reilusti yli vuosi, on tämä oikein hyvä aika ja saan sitten vähän talvellakin lomailla!

Olen kytännyt jo varmaan viimeisen kuukauden säätiedotuksia, että miltä näyttää 18.7 sää. Pitkän aikaa se on ollut siinä +20 ja aurinkoista, ennenkuin eilen foreca näytti +16 ja pilvistä.. Mulla meinasi tulla oksennus.

Monna kirjoittikin hyvän tekstin siitä, kuinka sää on vain asennekysymys, mutta tässäkohtaa asennekkaan ei kyllä auta jos taivaalta tulee vettä kuin aisaa ja lämpötila lähentelee pakkasrajoja. Ulkohäät on tänä kesänä ehkä worst idea ever, en olisi ikinä uskonut viimekesien perusteella, että tämä kesä voisi olla näin viileä(haloo mitä ajateltiin?). Olen itse todella kylmänherkkä ihminen ja voin sanoa, että mun kesä on ehkä hieman pilalla kun on ollut näin kylmä, mutta olen koittanut löytää siitä hyviäkin puolia.. On ainakin tullut treenattua paljon 😀

Kuitenkin sen verran olen järkyttynyt tästä kesästä, että olen laskenut hääpäivän sääkriteereitä jo hyvin alas, mutta jos ulkona on +16, niin se vaatii jo aikamoista asennetta, että siitä selviää pelkässä mekossa. Pitää varmaan ensiviikolla käydä vielä ostamassa muutama viltti. Ja jos ei mitään muuta hyvää siitä säästä löydy, niin ainakin kaikkien on pakko jorata ihan täysillä, että pysyy lämpiminä ja miehillä ei tule puku päällä hiki 🙂  Ja on meillä onneksi navetta ja teltat, että jos pieni sadekuuro yllättää, ei se ketään pääse kastelemaan! En malta odottaa, että saan esitellä teille hääpaikkaa ja ratkaisuja, sillä siitä tulee ihan älyttömän kiva.

En voi ihan oikeasti uskoa, että nyt alkaa olla h-hetki käsillä! Toivottavasti etten kyllästy tähän mun hössötykseeni, sillä voin kertoa, että nyt ei enää muuta päässä pyöri kun tuleva<3

WI0WLAYXXfNDGSPmJHv0nfmImjJEtLHdIHDf7k5g30Y,eW1dNswvNDtOSWbNh6rh4cnwaOV4LWwQxJdtVdwMb2Q _MG_0577

Toppi** ja Hiuspanta**// HerSecret.fi** 

Ylempi kuva: Teemu Leppänen photography

image1 (1)

 

emmakaisa

3 vastausta artikkeliin “Lomafiiliksiä ja sääpaniikkia”

  1. En mä usko että sää pilaa sun kesää, koska häät tekee sun kesästä luultavasti ikimustoisen <3 On sitten millainen sää tahansa hääpäivänänne, niin se kaikki muu on tärkeämpää. Muistat vain nauttia 😉

    • Joo ei se pilaakkaan, toki tiedän, että selviän helpommin talvesta jos oon kesällä saanut nauttia lämmöstä. Onneksi on reissu talvelle tiedossa, niin ei tää kylmyys haittaa. Ja onneksi nyt on edes näinkin lämmintä ollut. Ja joo näinhän se on, että hääpäivänä se on ihan sivuseikka. Nyt vähän nää meidän sairastelut kyllä jännittää kun tuntuu, että heti kun loma alkoi, niin molemaat ollaan kipeänä. höh:< Ihana päivä meillä kuitenkin tulee 🙂 ps. onnea kummiudesta <3

    • Toivottavasti selätätte nopsaan moiset pöpöt.
      Hih, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta