Unohtunut treenikassi ja kriisi numero 1.

_MG_0647

 

Sis. kaupallisen linkin**

Rakas päiväkirja….

Nyt en voi kyllä sanoa mitään muuta kun, että voihan helvetin helvetti…

Rupesin äsken etsimään kameran laturia ja totesin, että se on siinä treenikassissa päälimmäisenä. Treenikassissa jonka totesin olevan makuuhuoneessamme, Tampereella, 300 km täältä. Olen niin vihainen itselleni, että en kestä. Oikeasti olen Timolle vihainen, koska luonnollisesti se on hänen vikansa, että unohdin treenikassin  kotiin, sillä minähän en ikinä mokaa 😀

Mulla oli kassiin pakattu molemmat treenikengät, treenivaatteet, kuulokkeet kaikki.. Siellä oli huonommat vaatteet pihapuuhailuun ja tosiaan, se kameran laturi ja USB- piuha.

Onneksi löydettiin toimiva USB, mutta muut pitäisi nyt sitten taikoa tyhjästä. Olen edelleen sitämieltä, että lähden huomenna ajamaan kotiin, koska en ajatellut olla koko viikkoa liikkumatta.. Varsinkaan kun tuolla ei todellakaan ole sellainen keli, että tekisi mieli lähteä paljain jaloin bikineissä ulos treenailemaan. Enkä haluaisi kyllä hengata farkuissa kokoviikkoa ulkona puuhailemassa.

Toinen vaihtoehto on käydä ostamassa yksi treenikerrasto jostain henkkamaukalta ja treenailla consseissa. En tiedä. Ärsyttää nyt niin paljon, että pää halkeaa. Oikeasti tämä nyt on ihan naurettavan pieni unohdus ja kaikki tärkeä on mukana, mutta olen niin riippuvainen omista tarvaroistani ja vaatteistani. Olen ehkä hieman nyt dramaattinen, mutta… No olen dramaattinen ja pikkumainen ja keskityn ihan epäolennaiseen asiaan, mutta en voi itselleni mitään. Voi että kun olisin tajunnut vielä vilkaista makuuhuoneeseen lähtiessämme, niin kassi ei olisi jäänyt. Voikun voisin nyt ajatuksen voimalla saada sen kassini tänne. Nyyh!

Jos jollain Kotka- Hamina seudulla on nurkassa ylimääräinen canon 450D:n laturi, niin huutakaa hep, sillä mulla on yksi palkki tuossa akkua enää..

Tässä vielä kuvia eilisestä juhla-asusta, tuo asu on ollut kaapissani vuoden odottamassa oikeaa tilaisuutta päästä päälle ja eiliset 60-vuotis juhlat olivat oiva paikka nyt laittaa se päälle. Mekko ja toppi on ostettu Zarasta, mutta samanlainen mekko löytyy myös täältä**

_MG_0644 _MG_0642. -Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta