Vastoinkäymisiä toisensa perään, mitäköhän vielä?

_MG_0672

Kun ehkä noin kymmenessä minuutissa toivuin eilisestä kriisistäni laukunkanssa ja löysin toimivan USB- piuhan ja tiedän jopa, että mistä saan kameraan laturin lainaksi, niin päätin, että ehkä nyt en kuitenkaan ajele Tampereelle 😀 Se olisi ihan rahan hukkaa, ja saimpahan ainakin hyvän tekosyyn käydä ostamassa itselleni uuden treenivaatekerraston!

Eikä tästä Tampereelle ajamisesta olisi tullut muutenkaan mitään, sillä aloitin eilen illalla oksentamaan. Olin ensin ihan varma, että paha olo johtuu siitä, etten ollu oikein syönyt kunnolla koko päivänä, mutta sitten kun jo kymmenettä kertaa halailin sängyssä ämpärin kanssa totesin, että taitaa tässä nyt olla jotain muutakin taustalla.

Siinä meni sitten tämänaamuinen kasvohoito, nyyh ja treeni, jota varten oli niin kauhea kiire saada vaatteet kaupasta. Odottelen nyt jännityksellä, että pysyykö tuo ensimmäinen jaffa hörppy sisällä, sillä minulla on ihan jäätävä nälkä ja haluaisin ruokaa nyt heti.

Epäilen hieman ruokamyrkytystä, sillä erityisen kipeä olo minulla ei ole ollut koko tänä aikana ja söin toissapäivänä Tiiriön ABC:lla hesen kanatortillan(jep, minäkin syön roskaruokaa, jopa aika useinkin), jonka ajattelen olevan nyt syypää mun vatsatautiini…

Tämän minun tautini lisäksi Timolla meni toissapäivänä selkä lukkoon ja nyt hän sitten on ihan puolitehoinen kun hänen selkänsä on niin kipeä. Miten tämä voikin olla totta, että koko kevät ollaan ihan terveitä ja kesä myös, mutta sitten ensimmäisellä lomaviikolla molemmat sairastaa.

Pitää nyt varmaan sitten antaa kaasoille ulos etäohjeita, sillä meidän on pakko aloittaa hommat tänään, että saadaan kaikki valmiiksi lauantaiksi. Onneksi ollaan molemmat tässäkohtaa kipeitä, eikä loppuviikosta. Toivon kaikki sormet ja varpaat ristissä, että tämä minun tautini ei ole tarttuvaa ja kierrä nyt kaikkia sitten vuorollaan. Hyi sanon minä.

_MG_0671_MG_0674

 

No nyt ei auta lannistua vaan pysyä positiivisena, meillä on aikaa vielä hyvin ja niin paljon on jo valmiinakin, että ei tämä nyt vielä kaada mitään suunnitelmia. Sitäpaitsi tajusin tuossa eilen, että kylmän kesän takia kaikki luonnonkukat on ihan parhaimmillaan nyt ja saadaan yhden kaasoni kanssa ihan mielettömät kukat häihin 🙂

Jos muuten haluat pysyä hääjärjestetelyissä enemmän kartalla, niin päivittelen instagramia(emmakaisa_)  ja facebookkia(100 yötä kesään) ahkerammin tämän viikon ajan! Käyhän klikkaamassa tykkää <3

Mukavaa alkavaa viikkoa sinne jokaisella, toivottavasti siellä ollaan terveitä!

-Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta