Hää-unelmia ja pieniä painajaisia

Näin vain muutama ilta ennen häitä alkaa aika kulkea tuplanopeudella. Blogiakin pitäisi ehtiä, mutta kun ei vaan ehdi, enkä nyt jaksa asiasta murehtiakkaan, ensiviikolla sitten enemmän taas. Tämä viikko on ollut aivan ihanaa aikaa. Päivä päivältä alkaa enemmän hahmottua meidän juhlapaikkamme ja juhla ylipäätäänsäkkin.

En oikeastaan olisi voinut villeimmissä unelmissanikaan kuvitella sitä, kuinka upea meidän tilastamme tulee. Oma piha ja ympäristö antaa tietynlaiset puitteet, jolloin kaikki pinterest- unelmat eivät voi todellakaan toteutua. Ja täällä minä seison keskellä omaa pinterest- unelmaani, jossa kaikki minun salaisetkin haaveeni ovat toteutuneet. Visuaalinen silmäni lepää hetki hetkeltä enemmän kaikessa ja en malta odottaa valmista kokonaisuutta.

Samaan aikaan alan nähdä ihan villejä unia tulevasta. Toissayönä myöhästyin kirkosta ja pappi soitti kitaralla ikkunaprinsessaa, sillä se oli hänen mielestään maailman paras virsi. Hieman meidän pappia nauratti tänään kun kerroin unestani. Mahtaa olla vielä parhaimmat unihetket edessä 😀

On ollut ihanaa saada viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja yhdessä tehdä juhlaa valmiiksi. Täällä on piipahdellut yksi sun toinenkin ystävä auttamassa ja kaasot ovat käytännössä muuttaneet tänne Timon vanhemmille. Tänään ehdittiin käydä katsomassa ihan mahtavaa kesäteatteria Haminan Bastionissa, oli kiva saada myös välillä ihan vähän vaihtelua tälle hössötykselle.

Huomenna alkaa sitten minun prinsessapäiväni, ja aloitan aamun koemeikissä, perjantaina laitetaan vielä ripset ja hieman väriä pintaan.

Koitan vielä palata tässä ennen lauantaita, mutta voi olla, että aikaa ei vain jää. Koitan kuitenkin pitää instagramini ajantasalla ja siellä voi seurailla valmisteluja 🙂

Ihania päivä<3

image1 (3) image2 (4)

<3: Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta