#emmanjatimonhäät

Pitkästä aikaa täällä.. Olen niin sanaton, onnellinen, kiitollinen ja kaikkea, en oikein osaa edes tätä tunnetta sanoiksi puhua.

Lauantai oli elämän hienoin päivä, enkä tule ikinä unohtamaan hetkeäkään siitä. Puran häät osissa blogiin, jahka saan kaikki kuvat itselleni. Nyt menee vielä asioiden sulattelussa varmaankin tämä viikko. Tämä hymy ei kyllä hyydy kasvoiltani ihan hetkeen, oli nimittäin niin onnistunut päivä kaikin puolin. Vettäkin sitten loppujenlopuksi satoi, mutta se ei haitannut ketään.

Ensimmäinen viikko rouvana on alkanut väsyneissä, mutta onnellisissa tunnelmissa. Mietitään tässä Timon kanssa josko karattaisiin pussailemaan vielä pariksi päiväksi jonnekkin, mutta emme ole vielä päättäneet, että mihin. Loma lähenee loppuaan, niin aika pian pitää toimia 😀 Toisaalta on kiva elää hetkessä ja katsoa, että mitä huominen tuo tullessaan. Kirjoittelen enemmän pian kun saan vähän omia ajatuksiani jäsenneltyä järkevimmiksi. Tässä hieman esimakua tulevasta kuitenkin 🙂

häät2 häät1 häät

 

<3: Rouva suortti

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “#emmanjatimonhäät”

    • Kiitos 🙂 niin mie en malttais yhtään odottaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta