Pieni kurkistus the hääkuviin ja lomatunnelmia

häät3

Ollaan saatu meidän kuvaajilta T&H Valokuvaukselta pieniä maistiaisia tulevasta. En malttaisi yhtään odottaa niitä kaikkia, sillä ainakin nämä nyt saadut kuvat on ihan mielettömän upeita. Pojat jaksoivat kuvata koko illan ja voin kuvitella, että ainakin myöhemmältä illalta on tiedossa aika mahtavia tilannekuvia. Kuvia otti myös yhden kaasoni mies, ja nekin kuvat ovat olleet aivan hurmaavia. Näitä kuvia laitoin edelliseen postaukseen. Kiva kun häitä on kuvattu monelta eri kantilta, niin voi elää hetket varmasti uudelleen. Rakastan niin kuvia muutenkin. Haluisin myös saada videota kun minä mm. räppäsin ja olisi se kiva nähdä miten se meidän häätanssi ihan oikeasti sujui. Noh, näistä kaikista lisää myöhemmin.

Meillä tosiaan loma lähenee loppuaan. Oli tarkoituksena, että lähtisimme heti häiden jälkeen pienelle lomamatkalle, sillä häämatkamme on vasta joulukuussa. Vietettiin koko maanantai etsien edullista matkaa jonnekkin kaupunkikohteeseen – sellaista ei siis ole tällähetkellä olemassa.

Lopulta maanantain lähestyessä tiistain puolta varattiin Tallinnan Swiss ’otel:ista huone kahdeksi yöksi. Tämä hyvä näin. Jääpähän enemmän säästöjä Karibian reissua varten. Ihana päästä kuitenkin Timon kanssa kahdestaan viettämään aikaa ja nauttimaan ihan vaan toisistamme. Samalla saadaan vähän irtiottoa Suomi- arjesta ja ladata akkuja ennen töihin paluuta maanantaina. Huomaa hyvin, että suomalaiset suuntaavat tällähetkellä pois Suomesta, sillä alle 500€ ei löytynyt yhtään järkevää lentoa, en nää järkevänä maksaa reilusti toista tonnia parin päivän reissusta.

Tajuttiin tuossa myös, että tulevana viikonloppuna on myös Kotkan meripäivät, saa nähdä ehditäänkö vielä lauantana mahdollisesti pyörähtämään vielä sielläkin.

Olen tavallaan ihan tyytyväinen tälläisistä sadepäivistä, että voidaan ihan hyvällä omatunnolla kölliä sisällä tekemättä mitään, sillä viimeviikon jälkeen on edelleen hieman nuutunut olo.

häät4 häät5 häät6

 

<3 :Emma

emmakaisa

10 vastausta artikkeliin “Pieni kurkistus the hääkuviin ja lomatunnelmia”

  • No niimpä 🙂 Joo on tulossa ihana reissu senkin takia, että lähdetään saattamaan minun siskoni sinne alttarille vuorostaan!

  • Kiitos, niinhän se oli <3 Pitääkin käydä kurkkaamassa 🙂

 1. Ihanan hotellin ootte valinnut <3 Suosittelen myös ruokailua Leib-ravintolassa, jos vaan saatte sinne pöydän, kannattaa tehdä pöytävaraus jo nyt! Niin ihanan tunnelmallinen ravintola ja todella hyvää ruokaa. Onnea tuoreelle avioparille ja hauskaa reissua 🙂

  • Mennään nyt ekaa kertaa sinne, mutta ei olla kuultu kun positiivista, että odotukset on korkealla <3 Kiitos vinkistä, käynkin heti katsomassa, että minkälainen rafla on kyseessä! Ja kiitos<3 Vähän on vielä uuden nimen kanssa hakemista 😀

  • No ette mitenkään voi pettyä! Nytkin tulee ikävä niitä maisemia ja ihanaa sänkyä. Jos ette oo jo pyytänyt/varannut huonetta ylemmistä kerroksista, niin kannattaa kirjautuessa vihjata että ootte häämatkalla ja esittä vieno toive 😉
   Leibissä on muuten myös ihana pieni puutarha, kannattaa ehdottomasti pyytää pöytä ulkoa, jos vaan sää sallii. Meidän syödessä tuolla, kattoivat he erikseen jälkiruuan ulos, kun emme ihanasta puutarhasta tienneet pöytää varatessa, mutta huomasimme sen tullessamme. Hyvä palvelu ja oikein kohtuuhintainen laatuun nähden 🙂

  • No pitääkin vihjata kun kirjaudutaan sisälle, aina ei osaa vaatia 😉 Kävin lukemassa tuosta Leib:istä, heillä on todella edulliset hinnat siellä kyllä. Pitää kartoittaa hieman eri vaihtoehtoja kun ollaan nyt saatu niin monta toinen toistaan houkuttelevampia vinkkejä, menee kohta ihan syömiseksi koko reissu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta