The ring

_MG_9072

Minun ei koskaan pitänyt kirjoittaa erikseen sormuksesta, mutta olen saanut siitä sen verran jo aikaa sitten kysymyksiä, että ajattelin nyt omistaa sille oman juttunsa.

Sormuksen valinta oli kohdallani todella yksinkertaista. Kihlasormuksen muotoilun vuoksi minulle ei jäänyt oikeastaan vaihtoehtoja kuin hankkia yksikivinen sormus. Toisaalta valinta oli erittäin mielinen ja olin enemmän kuin tyytyväinen valintaan.

Oltiin oikeastaan budjetin kannalta aika huojentuneita, sillä parisen vuotta sitten häämeissuilla meidän annettiin ymmärtää, että salilla uudelleenmuotoiltu kihlani ei enää ehjää päivää näkisi, vaan meidän pitäisi ostaa kokonaan uusi kihlakin. Pyörittelin silloin paljon erilaisia vaihtoehtoja mielessäni. Nyt kuitenkin kun kävimme Suomen häämessuilla keväällä Pirkkahallissa, sain kuulla, että suoristaminen on täysin mahdollista edelleen ja löysin silloin myös sopivan parin kihlalleni.

Sormus ostettiin lopulta Laatukorulta ja onnistuttiin kaupoille juuri äitienpäivänä, niin saatiin sormukselle vielä ihan todella hyvä alennus. Hankittiin samalla myös Timolle uusi sormus, sillä hänenkin kihlansa oli jo senverran rautaa nähnyt, että vanha kelpasi lähinnä romukullaksi.

Nyt sitten koitan varoa, että timantti pysyisi kiinni eikä repisi kaikkia vaatteita. Minun pitää muistaa käydä kiristyttämässä sormusta aika-ajoin. Olen niin sählä, että on ehkä parempi jättää sormukset kotiin ihan suosiolla aina kun vähänkään epäilyttää ja etenkin salille mennessä, jos haluan, että minulla on vielä timantti vihkissäni vielä ensimmäisen hääpäivän koittaessa 😀

_MG_9071 _MG_9081 _MG_9080

 

-Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta