Miltäs se ensimmäinen viikko rouvana nyt on tuntunut?

Tultiin juuri hetki sitten vihdoin kotiin. Kaksi viikkoa reissussa ja 12 kassia kodin lattialla tuntui tässä karseassa flunssassa ihan ylitsepääsemättömältä ajatukselta. Onneksi nyt on kassit purettu ja maha täynnä falafelia, niin voin hyvillämielin alkaa valmistautumaan huomiseen työpäivään.

Oli ihana poiketa Tallinnassa parin päivän pikalomalla. Jos olisimme tulleet loppuviikosta Tampereelle, ei täällä olisi tullut rentouduttua niinkuin muualla. Toki en valita, anopin nurkissakin on mukavaa, mutta kyllä se kahdenkeskinen aikakin tuli tarpeeseen.

Miltä tämä ensimmäinen avioliittoviikko on minusta sitten tuntunut? Noh.. Tavallaanhan mikään ei ole muuttunut, mutta kuitenkin niin paljon. Tajusin vasta oikeastaan alttarilla, että mistä tässä kaikessa on oikein kyse? Se äärimmäinen levollisuus ja rauhallisuus joka laskeutui suhteemme ylle on jotain ihan uutta. Vaikka suhteemme on ollut jo pitkään vakaa ja turvallinen, on se nyt jotenkin sitä vielä paljon enemmän. On vaikea selittää tätä tunnetta, mutta näin se vain on. Yksi kaasoistanikin kirjoitti blogissaan seuraavaa :”Emmalle ja Timolle ja vielä kerran halauksin onnitella avioliiton satamaan astumisen johdosta. Niin kuin eilen Emmalle tavatessamme sanoinkin että morsiammesta on selkeesti kuoriutunut oikeasti yhdessä yössä vaimo isolla V:llä ja jotenkin se varmuus ja pysyvyys paistaa eri tavalla tän parin kasvoilta <3.” 

Tehtiin yhdessä iso päätös rakastaa toisiamme elämämme loppuun saakka, ja jollain oudolla henkisellä tasolla se vei suhteen ihan uudelle asteelle.. En tiedä onko tämä nyt jotenkin ihan kaukaa haettua ja huonosti selitettyä, mutta ehkä ainakin tuoreet morsiammet tietää mitä tarkoitan, kun ovat hetki sitten saman kokeneet.

Vieläkin vastaan puhelimeen ihan Kaukiaisena, mutta huomenna pääsen harjoittelemaan töihin uuden sukunimen käyttöä.. Mitenköhän tuo Suortti suuhuni sopii? Tulee varmaan useampikin Kausuortti ja Suortiainen vastattua 😀

Huomenna koittaa myös arki blogissa ja alan päivitellä blogia normaaliin tapaan. Josko tuon kamerankin kaivaisi esiin pitkästä aikaa! Perusteellisemmat hääpostaukset tulee heti kun saan kuvia itselleni. Mukavaa alkavaa viikkoa, koittakaahan pysyä terveenä 🙂

image3 (3) image1 (4) image2 (5)

-Emma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Miltäs se ensimmäinen viikko rouvana nyt on tuntunut?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta