BCAA smoothiessa, uhka vai mahdollisuus?

_MG_0693

*Tuotteet saatu kokeiluun yritykseltä Mass.fi

Kuten nyt olen jo lukusia kertoja maininnut asiasta, olen ihan jäätävässä räkätaudissa. Samassa taudissa tuntuu olevan puoli hääjärjestelyporukasta, joten varmaan kaikilla stressi purkautunut flunssan muodossa. Ärsyttää niin älyttömän paljon.

Olin jo ihan asennoitunut, että saan taas treenaamisesta kiinni parin viikon totallitauon jälkeen ja työt alkaa kulkea normaaliin tapaan.. No ei ala. Olen ollut tänäänkin kotona koko päivän viettämässä laatuaikaa räkäpaperin ja Modern familyn kanssa. Huomenna olen niin työkunnossa.

Tänään oli pakko ottaa kovemmat aseet käyttöön: sain ennen lomaani Mass.fi:stä* kokeiluun pari lisäravinnesuosikkia, kuin tilauksesta sain c-vitamiinia* ja aminohappojauhetta*. Olenkin nyt parin päivän ajan vetänyt ehkä pienellä yliannoksella c-vitamiinia napaani, jotta saisin siitä edes pienen (edes psykologisen) hyödyn flunssan nitistämisessä. I can feel it working already 😉

Toinen oivallukseni koski aminohappoja. Käskin Timon tuoda kaupasta kasan hedelmiä ja saatuani kotiin hunajamelonin, kiiviä, appelsiineja sekä banaania, hurautin ne blenderissä sekaisin soijamaidon kanssa. Tavallisen proteiinijauheen sijasta laitoinkin sekaan hieman Mass:in sitruksen makuista aminohappojauhetta. Smoothiesta tuli mukavan kevyttä kun proteiinijauhe ei ollut sakeuttamassa sitä. Tästä otankin tavan.

Minulla on nyt kahta eri makua aminohappoja, niin ajattelin, että josko seuraavaksi kokeilisin tehdä niistä mehujäitä… Ihan kuin tässä jotain viilennystä tarvisi, mutta kuitenkin 😀

_MG_0692 _MG_0696 _MG_0686

 

Mukavaa tiistai- illan jatkoa 🙂

-Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta