Brunssijuttuja fitfashion- porukalla

.. Vai voiko sanoa, että porukalla kun meitä oli vain viisi tyttöä tänään brunssilla? No meidän pikku porukalla kokoonnuttiin kuitenkin tänään Helsinkiin, Primulaan brunssille. Brunssi itsessään ei ollut mitenkään mainitsemisen arvoinen(kahvi oli taivaallista), mutta oli kiva tutustua tyttöihin.

Lähdettiin Project me- blogin Sonjan ja Susanna Mustajärven kanssa kimpassa täältä Tampereelta. Oli ihan huippua saada tutustua näihin tyttöihin, juttu luisti koko matkan ja olen ihan intopiukassa kun saatiin niin loistavia ideoita matkanvarrella. Oli mukavaa kun sain myös tavata My project is me- blogin Jennin ja Seidi was here– blogin Seidin, pari tuntia tällä jengillä kului kun siivillä.

On ihanaa kun alan pikkuhiljaa löytämään Tampereelta samanhenkisiä ihmisiä kuin itse olen. Siirtymiseni Fitfashionille on ollut minulle ihan todella tärkeä juttu. Se on ollut tärkeä siksi, että olen saanut sen kautta tutustua uusiin ihmisiin, joihin en varmaan olisi ehkä muuten koskaan törmännyt. Bloggaaminen on välillä todella yksinäistä puuhaa ja se, että saa tavata niin sanottuja työkavereita aina välillä ja vaihtaa ajatuksia on todella terapeuttista. Yhteisöllisyys tälläisessäkin hommassa on kaiken A ja O. Nimenomaan niinkuin tyttöjen kanssa puhuttiin, on mukavaa kun pystyy jakamaan onnistumisia toisten kanssa ja mahdollisesti omalla toiminnallaan tuottamaan toiselle jotain hyvää. Toivottavasti nyt aletaan treffata vähän useammin, niin että pääsisi muuhunkin porukkaan vielä tutustumaan :).

Muuten kotirintamalle ei kuulu mitään ihmeellistä, olen edelleen kipeä… Tämä flunssa ei tunnu yhtään helpottavan, mutta kyllä tässä on pikkuhiljaa pakko päästä liikkeelle ja liikkumaan. Ensiviikonloppuna lähden Weekendeille töihin, niin toivoisin, että edes pari treeniä ehtisin tehdä ensiviikolla/ pystyisin tekemään. Tämä sairastaminen alkaa käydä niin hermoille! Ajattelin tänään katkaista edellisessä postauksessa mainitsemani eineskeittoputken ja tehdä huomiselle ihan oikeat eväät… Jos vaikka kävisi ihan ruokakaupassa pitkästä aikaa. Minulla on todella jäänyt vähän tuo cheat day päälle.

_MG_0773 _MG_0776image1 (5)

Love

Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta