Päivä minun ihan tavallista arkeani.

Ajattelin avata teille lukijoille hieman, että mitä minun ihan tavalliseen päivääni kuuluu.. Tosiaan arkeni on niin tavallista kuin nyt tavallinen arki vaan voi olla. Käyn 7-15 töissä, loppupäivän koitan käyttää sitten milloin mihinkin. Tässä kuitenkin minulle hyvin tavallinen maanantai…

normipäivä1_Fotor_Fotor

.. Koitan herätä aamuisin hyvissä-ajoin, jotta ehtisin aamulla rauhassa puuhailla ja tussata milloin minkäkin asian kanssa. Olen kuitenkin todella aamu-uninen, joten usein herään ihan viimetingassa ja kaikki jää tekemättä kun joudun lähestulkoon juoksemaan töihin. Tykkään vaan nukkua niin paljon.

Noh, tänään nyt oli poikkeusaamu ja heräsin ajoissa keittelemään kahvia ja tekemään smoothieta itselleni. Todellisuudessa säpsähdin paniikissa hereille, kun olin ihan varma, että kello on ainakin kahdeksan. Äkkiä se aika sitten siinä puuhaillessa kuluikin, mutta olin silti kerrankin jopa ennen tasan seitsemää töissä ja kerkesin vielä käydä kaupassakin ennen töitä (hyvä minä).

_MG_0780 _MG_0785 image1 (7)

Minulla työpäiväni kuluvat useimmiten todella nopeasti ja tykkään ihan älyttömästi työstäni sairaanhoitajana. Soiti kotimatkalla mammalle, teen niin usein kun kävelen kotiin. Minusta yksi maailman tylsimpiä juttuja on kävellä yksinään, ja jos en puhu puhelimessa, niin kuuntelen musiikkia.

Kun pääsin kotiin tein välipalaa eli siis voitelin kaksi kunto- leipää ja join vettä, samalla vastailin blogiin tulleisiin kommentteihin ja selailin uutisia. Minulla oli todella hyvä aikomus pestä pyykkiä, mutta kahden Modern familyn ja tunnin päiväunien jälkeen heräsin kun Timo pääsi viideltä töistä. Jedin kanssa on vaan niin kiva jäädä pötköttelemään.. Time well spend indeed.

_MG_0794

Keiteltiin Timon kanssa iltapäiväkahvit ja alettiin valmistautua salille lähtöön. Oli niin kivaa päästä taas pitkästä aikaa käymään treenaamassa ja treeni kulkikin jopa yllättävän kivuttomasti siihen nähden mihin olin valmistautunut. Kävin vielä ennen treenejä kipaisemassa Prismasta paketin, tämä taisi olla päivän jännittävin hetki 😀

image4 image3 (5)

Treenin jälkeen tehtii päivällistä.. Eikö se nyt vielä klo 21 ole päivällinen? Nyt köllin taas vaihteeksi Jedi kainalossa kirjoittelemassa ja suunnittelen suihkuunlähtöä, halusin vielä kokeilla uutta itseruskettavaani, minkä sain postissa tänään! Tajusin vasta nyt, että en kuvaillut juurikaan syömisiäni, mutta voisin tehdä jokupäivä hieman sellaisen ruokapäiväkirja-tyyppisen postauksen!

Näinkin supermielenkiintoista on tämä minun arkeni ja käytännössä kaikki päivät toistavat samaa kaavaa. Toisaalta tykkään arjestani tosi kovasti. Viikonloppuna onkin sitten jännät paikat kun lähden tosiaan Weekendeille töihin, vähän olen uudessa maailmassa, mutta mielelläni minä sinne lähden 🙂 Onko sieltä tulossa jengiä viikonloppuna Kyläsaareen?

Millaista arkea sinä vietät?

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Päivä minun ihan tavallista arkeani.”

  1. Heips! Tilasto curasanoa? Kerrothan sitten rehellisen mielipiteen tökötistä 😀 on sen verran kallis postikuluineen että olisi mukava tietää saako rahoille vastinetta 🙂

    Kiitos

    • Eikun tilasin sellaista kun For all my eternity ja ainakin tällä kokeilemalla toimii todella hyvin! Teen huomenna postausta asiasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta