Vertailussa itseruskettavat x 2

_MG_0881

Olen ollut jo pitkään St. Moriz:in uskollinen käyttäjä ja vannon sen nimeen varmaan ikuisesti(kerron tuotteesta enemmän täällä). Tässä taannoin tein kuitenkin kohtalokkaan syrjähypyn ja ostin Loreal:in suihkutettavaa itseruskettavaa kaupasta, kun oli pienoinen paniikkitilanne. Aamulla herätessäni minulla oli ruskeat seepran raidat jaloissa ja minihame illan vaatetuksena. No ei auttanut kun painella Tallinnan stockmannille ostamaan ensimmäinen instant- ruskettava ja koittaa peitellä jälkiä..

Laitoin housut illalla jalkaan. End of story.

Tämän pienoisen episodin jälkeen totesin, että tämä ei tule toistumaan. Ymmärrän nyt vielä entistä paremmin, miksi hyvissä itseruskettavissa on opasteväri auttamassa levitystä.

Koska en nähtävästi tapahtuneesta mitään oppinut, päätin tilata netistä itselleni kokeiluun ainakin minulle uutta For all my eternity- väriä. Tulos on loistava, mutta harmittaa, että en tilannut normaalia pulloa, vaan suihkepullon. Se on todella hankala käyttää. Tässä kuitenkin tämän uuden tulokkaan plussat:

 • Hyvä, hieman mantelimainen tuoksu.
 • Kaunis väri seuraavana päivänä.
 • Ei sotke lakanoita.
 • Luonnollinen lopputulos.

Miinukset:

 • Suihkepullo on hankala; väri on niin löysää, että suihkuttaessa tarvisi olla ehdottomasti levitykseen tarkoitettu kinnas, itse kun tykkään käyttää ihan perus kumihanskoja.
 • Ei tahdo levittyä tasaisesti ja pienestäkin valumasta meinaa jäädä jälki, ei siis ensikertalaisille,
 • Kallis hinta.

Tykkään tästä tuotteesta, mutta tosiaan, taidan pitäytyä kuitenkin vanhassa, tutussa ja turvallisessa St. Moriz;issa, sillä siinä on hinta kyllä kohdallaan! Vähän tekisi mieli kokeilla vielä Vita Liberataa, mutta mitä sitä hyvää vaihtamaan.. Vai mitä ;)?

_MG_0883

Kivaa viikonloppua <3  ps. seikkailujani voi taas seurailla reaaliajassa instagramin puolella, sieltä minut löytää nimellä emmakaisa_

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Vertailussa itseruskettavat x 2”

 1. Heippa!

  Oli pakko tulla kommentoimaan sillä tuo st morizin dark vaahto on kanssa oma suosikki. Itse asun Tallinnassa niin paras juttu on, että sitä saa ihan prismasta täällä 🙂

  • Eikä 😀 Moriz on ihan paras!Onko se siellä yhtään edullisempaa kuin täällä netistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta