Uusi lemppari evoke natural energy!

* postaus tehty yhteistyössä evoke natural energy:n kanssa.

_MG_0871Sain tuossa noin kuukausi sitten yhteydenoton evoke natural energy: n pojilta. En ollut koskaan kuullut tästä tuotteesta ja todella kiinnostuneena  kävinkin hakemassa lähimmästä prismastamme evoke- mehuja kotiin testiin. Rakastan muutenkin appelsiinimehua ja mehuja ylipäätäänsä, niin mitä muuta näiltä voi edes olettaa kuin, että olin ihan myyty heti ensikerrasta.

Mehut ovat olleet jo pitkään meillä pannassa, sillä niiden sisältämä sokeri on ihan turhaa energiaa ja hampaiden kulutusta. Nyt sain eteeni herkullisen appelsiinimehun, jossa on kaikki ravintoarvot kohdallaan.

Evoke natural energy kertoo juomassa olevan jopa 30% vähemmän sokeria, kuin normaaleissa mehuissa ja juomat sisältää lähes 10g proteiinia. Tämän lisäksi ne maistuvat todella herkullisilta tilanteessa kuin tilanteessa. Olen pitänyt nyt mehuja mukana matkassa, sillä niitä on helppo nauttia esimerkiksi ennen treeniä antamaan energiaa tai välillä olen juonut mehun aamulla kun olen vaihteeksi taas nukkunut ohi onneni ja aamupala- smoothien teko ei vaan enää mahdu aikatauluun.  Kaiken hyvän lisäksi mehu toimii ihan loistavana smoothiepohjana ja olenkin tykästynyt tuotteen monipuolisuuteen.

Tein toissailtanan smoothien laittamalla(laiskuuksissani) valmis smoothiehedelmien(rainbow) kanssa blenderiin puoli pulloa evoken tropical fruits- juomaa, hieman soijamaitoa ja vanilja proteiinijauhetta skoopillisen. Puristin vielä lopuksi puolikkaan appelsiinin mehun smoothieen makua tuomaan. Tämä kombo toimi ihan loistavana iltapalana treenin jälkeen ja samalla tavalla se voisi olla aamulla hyvä boosti päivään.

_MG_0869_MG_0875536a7435cb7a89465a83b63c_evokelogo

 

Jos haluat tutustua tarkemmin tuotteeseen, evoken sivuille pääset täältä <-

Nyt kipin kapin kauppaan ostamaan omasi jos et ole vielä tätä herkkua maistanut 🙂 Ainakin meidän lähi- prismassa Kalevassa näitä löytyy muiden mehujen kanssa samalta hyllyltä!

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta