Aika nöyräksi vetää..

Kotiuduttiin juuri Weekendeiltä, takana on ihan huikea viikonloppu ja olen niin poikki, mutta onnellinen! Kertoilen huomenna sitten lisää viikonlopusta ja sain minä muutaman kuvankin sieltä napsaistua teille näytettäväksi, vaikka hyvin vähän töiltäni ehdin kameran kanssa heilumaan.

Perjantaina siinä työn tohinassa sain Susannalta viestiä, että 100 yötä kesään on nostettu meidän portraalin top 30 luetuimpien joukkoon.   Kyllä siinä piti pariin otteeseen lukaista viesti uudelleen. Olen huomannut, että lukijavirta blogissani on noususuuntainen, mutta en olisi voinut villeimmissä unelmissanikaan kuvitella, että saisin tällaisen kunnian!

Isoin kiitos kuuluu kuitenkin teille rakkaat lukijat! Eihän tätä mitään olisi jos ei blogiani koskaan luettaisi, joten jos nyt voisin niin halisin kaikkia kiitokseksi<3 Nähtävästi olen edes hieman saanut välitettyä täältä näppäimistön toiselta puolelta omaa itseäni sinne teille, on ilo huomata, että vaikka omien juttujen taso ei ehkä yllä välillä ihan huippulukemiin, on siellä selvästikin samalla aaltopituudella olijoita:D Tykkään bloggaamisesta ihan mielettömän paljon ja se, että olen saanut itselleni todella tärkeästä harrastuksesta itselleni pienen lisäduunin on minulle ihan unelmieni täyttymys.

Jotta blogi pysyy jatkossakin mielenkiintoisena, haluaisin mielelläni kuulla postaustoiveita ja toki myös ideoita, millää hommaa saadaan vietyä taas seuraavalle tasolle, sillä ei sitä nyt malta jäädä laakereilleen lepäämään ;).

Nyt menen tekemään meille tortilloja ja fiilistelemään kulunutta viikonloppua, kyllä elämä osaa välillä vaan olla hyvä!

Kuullaan huomenna enemmän!

-Emma

image1 (8)

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta