Weekend festival 2015

Elämäni ensimmäiset Weekendit on nyt takanapäin. Lähdin festareille pääsääntöisesti tekemään töitä, mutta lauantaina oli huomattavasti rennompi päivä kuin perjantaina. Ehdin viikonlopun aikana olla lipunvaihtaja, vip-emäntä ja esitanssija, joten eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi yhdelle viikonlopulle. Oli todella mielenkiintoista kurkistaa festareiden kulisseihin ja olin osaltani hyvin onnekas kun sain tällaisen mahdollisuuden!

Oli todella outoa esiintyä pitkästä aikaa. En ollut yli vuoteen ennen lauantaita tanssinut tai siis esiintynyt ja tanssinut ollenkaan. Muuttoni jälkeen on lähinnä ahdistanut ajatus, että lähtisin vielä esiintymään. Kun sitten hieman vastahankaan pääsin kuutiolle tanssimaan, tuli sellainen olo, että mitä minä oikein olen ajatellu? Tanssi on se minun lajini ja sillä hyvä, nautin joka sekunnista, olin kotona taas! Pitää kyllä taas palata tanssisalin puoleen, sillä jälkikäteen kun katsoi videota, näytti tekeminen juuri siltä, että taukoa on ollut aivan liian pitkään. Ihanaa se oli kuitenkin!

En todellakaan ole mikään festari-ihminen ja oikeastaan se, että olin siellä töissä sopi minulle oikein hyvin, nautin siitä melkeimpä enemmän kuin itse vapaa-ajasta, jolloin huomasin jonottelevani milloin mitäkin asiaa varten. Festarit oli kyllä hieno kokemus ja tykkään tuon genren musiikista paljon, joten sain siinä työn ohessa nauttia lempi artisteistani. Yllätyin myös positiivisesti, sillä iki-inhokkini Avicii veti todella hyvän keikan vaikka olin jo valmiiksi vähän negatiivisella asenteella häntä kohtaan. Viikonlopun keikat vei ihan 6-0 Hardwell ja Armin van Buuren, ihan mielettömät setit molemmilla.

Ensivuotta ajatellen..

 1. Balleriinat ei ole 12h työpäivän työkengät.
 2. Kännykällä ei tee mitään, se ei kuulu kuitenkaan.
 3. Vyölaukku olisi itseasiassa maailman kätevin asuste.

Ihan huikean kiva viikonloppu kaikin puolin, tänään on ollut hieman väsy, mutta se ei haittaa sillä taas on uusi kokemus takataskussa! Ja niinkuin aina kun tehdään jotain kivaa isolla porukalla, sain tälläkin reissulla monta uutta ihmistä elämääni joihin en varmaan muuten olisi koskaan tutustunutkaan. Eli jos nyt kiteyttäisin oman viikonloppuni niin sanoisin, että 5/5.

_MG_0893
valmiina tanssimaan, taisi vähän jännittää 😀

_MG_0886 _MG_0889 weekendfestival

Viimeinen kuva Weekend festival:in omilta facebook- sivuilta.

-Emma

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Weekend festival 2015”

  • Ai näit 🙂 No kiva kuulla, itsellä jäi vähän sellainen fiilis, että näytin varmaan ihan sätkynukelta 😀

 1. No aikas hottis!
  Me ollaan parina kesänä oltu summer soundeilla, tänä vuonna jäi välistä. Noilla weekendeillä olis ollut kyllä hyvää settiä, mutta mua ei hirveästi houkuta ulkofestarit tanssimusiikin parissa. Soundit on ollut mulle toimivassa paikassa, ulkona asfalttikenttää + isot sisätilat hallissa 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Joo no onneks oli hyvä ilma, nää oli mun ekat festari ever.. Jos olisi satanut niin en palais ikinä enää, mutta nyt voin kyllä työn merkeisä mennäkkin! Summer soundit kyllä kiinnostaisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta