Kroonisen hiuskriisini evoluutio kuvina

evolution7_Fotor_Collage

Tämä minun hiuskriisini alkaa olla jo pikkuhiljaa vitsi.. Mutta koska olen niin inspiroitunut kaikista kehityspostauksista, ajattelin tehdä postauksen minun hiusteni elämänkaaresta, sillä se on hyvin vivahteikas.

Eli ylläolevissa kuvissahan olen ihan täysin syntymävärissäni, joka luonnollisestikkin on nykyään lähempänä muodikasta maantiehiekkaa kuin tuota kauniin vaaleaa. Joku hetkellinen mielenhäiriö nimittäin sai minut värjäämään hiukseni kirkkaan punaisiksi viidennellä luokalla ja siitä se ajatus sitten tosiaan lähti… Moni jopa yllättyy, kun kerron olevani vaalea, sillä kuulemma olen tummaverisen näköinen (well if you just would know me better).

Olin varmaan kahdeksannella luokalla kun päätin haluta mustat hiukset, silloin se oli lähinnä coolia olla tummassa tukassa, mutta en tajunnut, että kiintyisin siihen niin kovin. Kokeilin välillä hieman värjäillä vaaleammaksi, mutta päädyin aina takaisin tummaan. Joskus lukion jälkeen minulle tuli hetkellisesti suuri tarve olla taas vaaleahiuksinen ja aika nopeassa ajassa minusta tulikin lähes tuksun veroinen superblondi.

evolution8_Fotor_Collage

(Luojan kiitos ollaan molemmat vaihdettu hiusväriä)

Vaalea periaatteessa on se minun ihan oma värini ja voisi minulle sopiakkin, se olisi ehkä vaan järkevämpi toteuttaa ihan oikeasti kampaajalla, eikä kotona vaalennellen. Enkä ehkä välttämättä ole ihan kauhean fiiliksissä tuosta keltaisesta väristä muutenkaan.

Meni noin kuukausi jonka jaksoin vaaleassa karvassani viettää, kun jo värjäilin vähin äänin hiukseni takasin ruskeaksi.. Toivoin, että väristä olisi tullut jotakuinkin tällainen:

evolution1

Minusta tuo oli nimittäin ihan todella kiva välivaiheväri vaalennellessani. Luonnollisestikkaan kotikonstein tuollaista väriä ei saa kun vahingossa, joten tuloksena oli tämä..

evolution6

Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana.. Tuon värin jälkeen pääni onkin ollut sitten lähes poikkeuksetta musta viimeiset neljä vuotta..

Ainiin, oli minulla viimekesänä villit hetkeni.

evolution5

Nyt viettelen laatuaikaa mustassa nunnatukassani ja mietin, että mikä on seuraava siirtoni. Pidennys saa ainakin pian lähteä, sillä olen kyllästynyt siitä huolehtimiseen. Päätin kuitenkin jo ennen häitä, että jotain radikaalia tulee tapahtumaan. Eli minun mittapuullani laitan varmaan raitoja 😀IMG_9943

 

 

Ideoita anyone?

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta