Blogit minun makuuni

Harmillisen vähän jää nykyään aikaa lukea blogeja, tykkään bloglovin- sivustosta, sillä siihen saa näppärästi koottua kaikki lempiblogit helposti saataville, jolloin minun ei tarvitse nähdä aikaa ja vaivaa blogien etsimiseen.  Jos minulla on aikaa, selailen usein läpi melkein kaikki fitfashionin blogit, joten en rupea edes niitä erikseen kaikkia mainitsemaan, mutta on pari jotka ansaitsevat ihan erityismaininnan 🙂

Kiinnitän blogissa huomiota paljon visuaalisuuteen, tykkään katsella kuvia ja kauniita asioita. Jos kuitenkin sisältö on priimaa, annan anteeksi heikomman visuaalisen puolen. Jos nämä molemmat ovat kunnossa, on blogi takuuvarma suosikki! En jaksa keskittyä pitkiin teksteihin ellei teksti todella ole mielenkiintoinen, joten mitä napakammin asiat on esitetty sitä parempi ja huumori on tietenkin aina paikallaan. Minulla on lempiblogeja laidasta laitaan ja tässä niistä minun omat suosikkini..

Blogit eivät ole suosikkijärjestyksessä, se olisi jo ihan liian hankalaa 😀

1. Linda Paldanius

Header

Olen ihan Lindan fani. Tämä mimmi on samaan aikaan rehellinen, motivoiva, hauska ja ihan hemmetin tyylikäs – todella ärsyttävää. Tykkään Lindan tyylistä kirjoittaa, hänellä on ihan mahtava ote fitnekseen ja kokoajan sellainen pieni pilke silmäkulmassa kirjoittaessaan. Suosittelen!

2. Ite puin

ite_puin_testibanneri_teksti3

En edes lähde avaamaan tätä sen enempää, käy itse lukemassa, varoitan vaan.. Itselläni meni ekalla kerralla varmaan tunti kun en malttanut lopettaa. Tiina on ihan huikea!

3. Olennaisuuksia

logouusi

Milka on todella taitava kirjoittaja ja valokuvaaja, häneltä aina odottelee uusia tekstejä. Milka on myös kaverini, joten senkin takia on kiva kuulla, että mitä hänen tuoreeseen perhe-arkeensa kuuluu! Lukisin Milkan blogia kyllä muutenkin 😀

4. Tickle your fancy

kuva

Olen lukenut Saran blogia varmaan pisimpään kaiksta blogeista ja on hienoa huomata, kuinka blogi voi jatkaa kehittymistään vuosi toisensa jälkeen. Saran blogi on erilaisista vaatemieltymyksistäni huolimatta täydellinen kombo muotia, treenausta ja hyvinvointia. Suurin plussa laadukkaille kuville ja kivasti kirjoitetulle tekstille.

**Kaikki kuvat on lainattu bloggareiden henkilökohtaisista blogeista, Saran kuva löydetty googlen kautta.

Lukulistalla viikottain on näiden lisäksi: Susanna Mustajärvi, Health’s kitchen sekä Meren kainalossa- blogit, jotka ovat kaikki omalla tavallaan todella hyviä ja inspiroivia! Kannattaa käydä katsomassa 🙂

Jos sulla on ihan törkeän hyvä blogi, niin linkitä ihmeessä alle, uudet tuttavuudet on aina tervetulleita lukulistalle!

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta