Ihan liiankivat syyskengät ja pikamoikat.

Tulin vaan sanomaan ihan pikamoikat ja kertomaan, että tänään on ollut ihan huippuhyvä päivä! Siihenkin on syynsä, mutta kerron sitten joskus ja ei, en ole raskaana 😀

Mietin tuossa, että kerron aina itsestäni ihan tosi paljon, itseasiassa paljon enemmän kun olisin ikinä ajatellut kertovani. Tiedettä minusta paljon ja minä en teistä mitään. Olisi kiva kuulla, että ketä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy? 🙂

Kuvissa on muuten mun Tallinnan löytöni, maailman mukavimmat kengät. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä<3 Syksy saisi jo vaatteiden puolesta tulla, ei muuten.. Kivaa viikonloppua, huomenna sitten taas enemmän juttua!

_MG_0973 _MG_0982 _MG_0979_Fotor_Collage

 

emmakaisa

7 vastausta artikkeliin “Ihan liiankivat syyskengät ja pikamoikat.”

 1. Voi kääk noita kenkiä! Mä juuri meinasin Gdanskista ostaa samantyyppiset ja sitten aloin kuitenkin himmailemaan – nyt kaduttaa!
  Blogisi lukijana oon suhteellisen tuore tapaus, mutta sitäkin aktiivisempi: useamman kerran päivässä kurkin, oisko uutta postausta ilmestynyt. Olen 22-vuotias graafikko-opiskelija ja työskentelen myös Vilassa visualistimyyjänä. Tykkään hurjasti sun kirjoitustyylistä ja lisäksi aiheet kolahtaa. Pystyn samaistumaan, ikävä kyllä, myös sun lihomiskammoon, vaikka täysin normaalimitoissa mennään. Täältä löytyy aina näkökulmaa, etten oo hiilarikammoineni yksin!
  Naama tälle lukijalle löytyy esimerkiksi Instagramista @atehi. Ja loppuun vielä toive: mikäli innostut kirjoittelemaan joskus ruokapäiväkirja-julkaisun niin ois huippua päästä lukemaan 🙂 Ihanaa alkavaa syksyä sulle ja tuoreelle aviomiehelle!

  • Voi ihana sinä <3 Kiva kun olet mukana ja toivottavasti pysyt jatkossakin! Kaikkea ihanaa elämääsi 🙂

  • Niin joo ja ensiviikolla pidän ruokapäiväkirjaa, niin varmasti teen asiasta myös juttua blogiin 🙂

 2. Täällä ruuduntakana on paria viikkoa vaille parikymppinen tamperelaistyttö, joka löysi sinun blogiisi sattumalta, tosin sinuun itseesi törmäsin jo joskus vajaa vuosi sitten työssäoppijaksolla tiedätkyllämissä 😀 En koskaan ole uskaltautunut kommentoimaan mutta nyt rohkaistuin. Ihailen sun elämänasennetta ja kirjoitustapaa. Susta huokuu voima ja positiivisuus. Kaikkea hyvää sulle ja muutenkin iloista syksyä 🙂

  • Voi aina saa kommentoida, se tekee minut tosi iloiseksi 🙂 Kiitos ihan tosi ihanista sanoista ja kaikkea ihanaa myös sulle tulevaan syksyyn<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta