Ei se määränpää, vaan se matka

Hups, tulikin pidettyä eilen taukopäivä kirjoittamisesta, ehkä tuo ei haittane 😉 Olen pitkästä aikaa alkanut lukea kirjaa ja voi luoja, että se vie nyt kaiken aikani..  Satuin nimittäin katsomaan Timon kanssa Fifty shades of Grey:n tuossa pari viikkoa sitten, oli pakko jatkaa lukien siitä mihin elokuva jäi…

En varmaan ole ainoa jota ärsyttää tuo sisäinen jumalatar ja hänen kolmoisvolttinsa? 😀

Meillä on mennyt koko eilinen päivä haaveillessa asunnoista. Olemme suunnitelleet asunnon ostamista ja nyt ruvettu ihan toden teolla etsimään meille kotia Tampereelta. Oikeastaan vielä keväällä oli hieman epäselvää, että mihin oikeastaan edes jäämme asumaan. Eikä tälläkään hetkellä ole mitenkään kiveen hakattua, että olisimme Tampereella koko loppuelämämme.

Tällähetkellä elämä alkaa vaan olla täällä sellaista, että eihän täältä mitenkään malta lähteä pois. Suurimmaksi osaksi minun täytyy kiittää ystäviäni Hillaa ja Elisaa siitä, että en tullut viime talvena hulluksi ja siitä, että olen alkanut tänä kesänä löytämään oman paikkani täällä Tampereella.

Hiljalleen alan rakastaa tätä kaupunkia ja sen tuomia mahdollisuuksia. Pikkuhiljaa nämä kadut alkavat tuntua kodilta. Ystäväni Mirva sanoi joskus, että noin vuoden jälkeen alkoi Helsinki tuntua omalta ja Kotka, sekä Hamina vierailta. Vuoden on kestänyt, että tämä kaupunki alkoi tuntua kodilta, mutta en usko, että Hamina alkaa ikinä tuntua vieraalta – on se kuitenkin minun kotikaupunkini, lapsuuden kotini. Kotkaa en koskaan kodiksi tuntenutkaan.

Niin vaan ne elämän pienet palaset loksahtelevat paikalleen ja asiat etenevät. Olen päivä päivältä enemmän sitä mieltä, että se ei ole määränpää joka merkitsee, vaan se matka.

_MG_0995 _MG_0996

Me lähdetään pian katsomaan yhtä unelma-asuntoa, en vaan kestä!

-Emma

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Ei se määränpää, vaan se matka”

  1. Näytätpä hyvältä muru! Vaikka haluaisinkin sut Helsinkiin niin ihanaa et oot kotiutunut sinne <3 Se on se vuosi 😉

    • Onneks matka ei oo tässä välissä pitkä ja puhelimet toimii<3

  2. Ei olis kyllä kannattanut jatkaa leffasta suoraan kakkoskirjaan. Ehdottomasti ois kandennu lukea myös se eka kirja 😉 Koukuttavia ovat kyllä 🙂

    • Varmaan olisi 😀 Voi olla, että luen sen jälkikäteen xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta