Hyvä smoothie, parempi mieli!

_MG_1034

Ompas tänään ollut ärsyttävä päivä.. Tuntuu vähän siltä, että tiistai on uusi maanantai! No onneksi huomenna uusi päivä ja uudet kujeet.

Irrotettiin tänään ystäväni Elisan kanssa minulta pidennys hiuksista ja voi itku millainen piiska tämä oma karvani on! Taas kerran kuulen itseni vannomassa, että ei ikinä enää. Toinen mistä haluan eroon ja pian on ripset. Nyt kun häät ja hössötys on ohi haluan päästä kaikesta ylimääräisestä eroon, sillä ilman mitään pidennyksiä on elämä vaan niin paljon huolettomampaa ja vaivattomampaa. Tykkään laittautua, joten sitten kaikkien jatkeiden kanssa tulee äkkiä jotenkin suttuinen fiilis kun katsoo itseään peiliin, tai sitten se on vain korvieni välissä. Onko minusta tulossa vanha?


 

Kävin eilen hakemassa Tampereella sijaitsevasta Bistro Naapurista itselleni take away smoothien, jonka reseptiikan tytöt olivat juuri aamulla suunnitelleet. Siitä inspiroituneena kävin ostamassa tänään töiden jälkeen hieman smoothietarvikkeita ja teinkin mitä mainioimman variaation Naapurin herkullisesta viherjuomasta.

Smoothieen laitoin makeuttamatonta soijamaitoa, kokonaisen mangon, 1/4 osa banaania, puolikkaan avokadon ja yhden limen mehun sekä hieman vanilja proteiinijauhetta. 

Näillä aineksilla sain kasaan herkullisen ja täyttävän välipalan. Bistro Naapurin smoothie oli kyllä paljon omaani raikkaampi, mutta tämä oli todella hyvä kakkonen!

On muuten ollut aika jäätävä fiilis pitää kaksi päivää ruokapäiväkirjaa, kun on ollut pakko listailla ylös kaikki yksittäiset mariannet ja piparit joita päivän aikana tulee mussuteltua. Äkkiä niistäkin kasaantuu hyvä sokerimäärä vaikka muuten söisi järkevästi. Teen jonkun yhteenvedon viikosta vielä loppupuolella viikkoa, sillä on ihan hyvä tehdä itsellekkin selonteko, että mitä sitä onkaan tullut syötyä 😀

_MG_1030 _MG_1031

-Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta