Ne kuuluisat kesäkilot…

_MG_1082

Terveisiä täältä maalta! Tuntuu itseasiassa aika hassulta istua ulkona aurinkovarjon alla kirjoittelemassa blogia, mutta tähän tämä on mennyt 😀 Enkä toki kirjoittaisi jos siltä ei tuntuisi.

Käytiin äsken Mäntyharjun keskustassa ihmettelemässä maailman menoa, join jopa kesän ensimmäiset munkkikahvit ja varmaan samalla viimeiset sellaiset. Hieman ehkä haikeana katselen kavereiden Blockfest- päivityksiä, mutta ei tämä jää lainkaan huonoksi kakkoseksi!

Munkkikahveista puheenollen… Jos nyt puhun ihan rehellisesti meinasin järkyttyä kun katsoin noita pellolla otettuja kuvia, en löytänyt kuvista kuin ihan muutaman joita suostuin julkaisemaan. Tämä nyt kuulostaa todella, siis todella typerältä sanoa tai kirjoittaa, mutta pakko se on myöntää, että olen ottanut kesän aikana jonkun verran kiloja ja nyt alan sen vasta näkemään.

En ole käynyt vaa’alla viimeiseen kahteen kuukauteen, mikä olisi varmaan tehnyt ihan hyvää, sillä tiedän että silloin paino ei olisi  päässyt hiljaa nousemaan. Treenit ovat olleet ihan ala-arvoisia ja ei kyllä syömisessäkään paljon ole ollut kehumista. Enkä ole vieläkään käynyt punnitsemassa itseäni, mutta huomaan vaatteistani, että ne eivät istu enää niinkuin ennen.

Onneksi tiedän, että suurinosa tästä turvotuksesta on vaan kesän huonon ruokailun ja epäsäännöllisten elämäntapojen aiheuttamaa turvotusta, joka lähtee kun saan taas normaalista rytmistä kiinni liikunnan suhteen. ..

Noh, oli miten oli. Nyt en jaksa murehtia asiaa, vaan haluan nauttia viikonlopusta perheeni kanssa. Ja tämä on varmaan kesän viimeisiä oikeasti lämpimiä viikonloppuja, niin voin sitten nysvätä koko syksyn salilla jos siltä tuntuu.  En vaan ajatellut, että olen se ihminen joka valittaisi kesäkiloistaan, mutta nähtävästi voin nyt liittyä siihen ryhmään uutena jäsenenä. _MG_1083 _MG_1123 _MG_1108

 

terveisin

Rouva Kriisistäkriisiin

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta