Kesän päätös- rapujuhlat perheen kesken.

_MG_1150

Meillä on tapana perheen kesken kokoontua aina näin syksyn kynnyksellä juhlmiaan yhdessä kesän lopettajaisia rapujuhlien merkeissä. Tälläkin kertaa olimme melkein koko porukka kasassa ja menetti siinä sisko ja hänen tuleva miehensä myös samalla rapujuhlaneitsyytensä.

Tällä kertaa arvoimme tehtävät jokaiselle pariskunnalle, me saimme tehtäväksi asetella ravut tarjottimille. Mutta koska rakastan pöydänkattamista, oli minun ihan vähän pakko päästä siihenkin puuttumaan!

Koko lauantaipäivä vietettiin ulkona ja nautittiin toisistemme seurasta. Pelailtiin ulkopelejä lentopallosta hyppynarulla hyppimiseen. Muistatko muuten milloin olet viimeksi hyppinyt narua niin, että et itse sitä pyöritä? Harmitti, että olin unohtanut kaikki koulu-aikaiset hyppynaruleikit. Koko päivän tuli liikuttua niin paljon, että kun vihdoin päästiin rapujen pariin oli nälkä jo sietämätön..

Meillä on tapana ihan perinteiseen(tai ainakin kuvittelen niin) tapaan lausua runoja ravunsyönnin lomassa, tällä kertaa oli panoksia hieman nostettu ja mukaan astui snapsilaulut.. Onneksi siinä ei ihan lähellä ole ketään naapureita, nimittäin en usko, että meidän kuoromme oli kovinkaan sulosointuinen vaikka ääntä meistä kyllä lähti varmaan pienen kylän edestä.

Rapujuhlat olivat oikein onnistuneet, niin onnistuneet, että näin parhaimpana vaihtoehtona sunnuntain vointia ajatellen mennä nukkumaan ennen puolta yötä.


 

Perheen parissa tulee tehtyä nykyään ihan liian vähän asioita. Mekin ollaan kaikki lapset ympäri Suomea ja se, että satuttaisiin samaan aikaan samaan paikkaan on käytännössä mahdotonta. Siksi tälläiset edes kerran vuodessa järjestettävät juhlat ovat enemmän kuin tervetulleita, vaikka hieman rankkoja reissuja ovatkin.

_MG_1202 _MG_1255

Vaikka ihan rehellisesti vähän harmitti, että Blockfestit jäi väliin teki pieni irtiotto kaupungista todella hyvää. Meillä on tapahtumassa pian isoja juttuja ja kerronkin niistä sitten kun aika on. Tästä syksystä tulee jännittävä!

_MG_1169 _MG_1166 _MG_1188

 

Love

Emma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Kesän päätös- rapujuhlat perheen kesken.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta