Ihana/kamala aamu, millainen omasi on tänään?

Herään aamulla virkeänä 4:45 ja singahdan aamulenkille, vaikka sää hieman viilentää muuten niin lämmintä mieltäni on ihanaa kun lenkillä herää kunnolla.

Jahka maltan kotiin lenkiltä jauhan tummapaahtoista kahvia kupillisen ja laitan veden kiehumaan. Kävin pikaisesti suihkussa ja ihanan freshinä nautin froteekylpytakissani vihersmoothieta ja tummaa ihanan aromikasta kahviani.

Ihanan kahvihetkeni jälkeen pirteänä ja voimaantuneena  menen kylpyhuoneeseen sipaisemaan hieman punaa poskilleni, harjaan hiukseni ja laitan päälleni kevyttä vaatetta tulevaa hellepäivää varten – ihana aamuhetki!


 

 

Herään 4:20 täysin pirteänä, käyn vessassa ja annan Jedille ruokaa.. Voi miksi olen alkanut heräillä aamuyöllä? Nukahdan uudelleen ja herään kuoleman väsyneenä 5:30, väsyttää ihan järkyttävän paljon, nukun vielä kuuteen. Istun vessanpöntöllä selaamassa somen päivityksiä varmaan 15 minuuttia, ennenkun vihdoin jaksan liikkua hieman. Käyn pistämässä kahvit tippumaan (puolet puruista pöydälle ja puolet suodatinpussiin). Menen tuskailemaan näppyläisen naamani kanssa, tästä ei saisi freshiä tekemälläkään.  Tukkakin tuntuu olevan niin takussa, että parempi vaan olla tekemättä mitään ihmeellistä sille.

Etsin kytevässä kiireessä todella sekaisesta kaapistani leggingsejä ja mustaa työpaitaani, joita käytän tunikan alla- empä tietenkään ollut pessyt niitä viikonloppuna. Löydän yhdet reikäiset leggarit – ne saavat nyt kelvata. Kahvi on jo laimeaa, mutta menettelee. Smoothiesta tuli todella oudon makuista, juon siitä puolet. Ihana Jedi löytää tiensä syliini, mutta niin löytää myös hänen valkoiset karvansa. Hän on niin hellyyttävä en voi ajaa häntä pois, rullaharjan pitäisi olla jossain..

Kello tulee 6:38, käyn antamassa Timolle vielä suukon ja lähden puolijuosten töihin.

Glamour it is, mutta silti rakastan jokaista aamua<3( paitsi niitä kun herään 6:38).

Ihanaa aamua ja kivaa päivää sinne ruudun toiselle puolelle!

_MG_1040 _MG_1041

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta