Syksyn viboja, sekä loputon väsymys…

_MG_1317

Niin sitä taidettiin eilen heittää hyvästit kesälle, ilmassa on todella sitä syksyä ja on sen jo aikakin tulla. Minun vireystilassani on tapahtunut myöskin joku muutos syksyyn, sillä olen kulkenut koko viikon kuin sumussa. Nukahdan illalla vähän jälkeen kymmenen, mutta herään vastavuoroisesti jo neljältä miettimään maailman menoa.

On raskasta kulkea päivät kuin zombi ja kotona ensimmäisenä käydä pitkälleen, että jaksaa edes vähän tehdä jotain. Meinasin tänään ihan oikeasti nukahtaa pankkiin lainaneuvotteluun, se olisi ollut maailman nolointa… Vielä nolompaa kuin se, että jouduin kesken neuvottelun lähteä viereiseen baariin pissalle, kun en muistanut käydä vessassa töistä lähtiessäni. En vaan voinut enää pidätellä.

Olen myös syönyt kuin pieni eläin (okei iso eläin, joka rakastaa irtokarkkeja). Nälkäni on loputon ja olen ihan kyltymätön… Toivottavasti tämä ruokahalu kulkee nyt vain käsi kädessä väsymyksen kanssa ja ensi viikonloppuna kun saan oikeasti nukuttua pitkästä aikaa kunnolla, tulee tälle ololle joku piste. Treenaaminenkaan ei nimittäin tahdo tässä tilassa oikein onnistua, kun ei jaksa nostaa mitään haarukkaa painavampaa maasta. Milloin minusta tuli tällainen?

Noh jos jotain positiivistakin, niin näillä näkymin ostetaan ensiviikolla meille oma koti ja päästään pian rakentamaan meidän ensimmäistä ihan omaa(pankinomaa) kotia tänne Tampereelle :).

Onko siellä syysväsymystä ilmassa?

Vai onko kenties kesän kisaväsymys se joka minuakin väsyttää ;)?

_MG_1313 _MG_1327 _MG_1309

 Neule: Carlings// Sifonkipaita: Vila// Laukku: Michael Kors//Housut: House Of Brandon, Noisy may// Kengät: Tallinnasta// Huivi: saatu.

Love

Rouva Rättiväsynyt

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Syksyn viboja, sekä loputon väsymys…”

 1. I feel u…
  Mullakin aika väsyneissä merkeissä mennyt viikko… Toivottavasti olo piristyy. 🙂 Ensimmäiset toimenpiteet on jo tehty: rauhalliset kahvihetket ovat olleet iltäpäivän luksusta ja huomenna sovittuna lenkkitreffit kaverin kanssa.

  • Joo mulla on kanssa huomenna treffit ystävän kanssa töiden jälkeen, joten varmaan jo se piristää kummasti! Koitahan saada siellä myös virkeyttä arkeen, kyllä tämä taas tästä iloksi muuttuu 🙂

 2. Seura tekee kaltaisekseen. 😉 Tota se teettää kun on työkaverina tällänen possu 😀

  • Kyllä se taidan kuule olla minä tällä viikolla jo on se possu 😀 Muistaakseni joku on käynyt joka ilta jossain zumbassa tai salilla;) Itsehän olen lankuttanut tässä sängyn päällä ja syönyt falafelia :<

 3. Ens viikolla alkaa VoimaMinä nettivalmennus, joka auttaa taistelemaan mm. syysväsymystä vastaan. Lähde mukaan siihen 🙂 En siis itsekään tiedä täysin mitä kaikkea tuo sisältää, mutta innolla odotan jo alkua 🙂

  • Hei pitääkin harkita sitä 🙂 Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta