Nettishoppailijan toiveiden täyttymys ja tarjous lukijoilleni!

*Yhteistyössä Ostohyvitys.fi

Käsi ylös kuinka moni ostaa nykyään suurimman osan vaatteista netistä? No minä ainakin! Olen viimeaikoina vähentänyt kaikkea shoppailua niin paljon, että en enää kyllä shoppaile kun täyteen tarpeeseen ja sekin on hyvin harvassa. Toisaalta tyylinikin on muuttunut sen verran ajattomammaksi, että vaatekaappi ei tarvitse päivitystä joka sesongin mukaan, vaan jokaiseen kauteen voi ostaa ne pari vaatekappaletta tuomaan piristystä pukeutumiseen..

…Siis niinkuin tänäkesänä, mulla taisi olla jotain muuta kun maksimekko, ööömph.. Ainakin kaksi kertaa päällä.. 

Kuulin ensimmäistä kertaa häiden alla Ostohyvitys.fi:stä, tai olin kai kuullut siitä ennenkin, mutta nyt yhteistyön merkeissä paneuduin asiaan paljon syvällisemmin. Ostohyvitys.fi toimii vähän niinkuin s-etukortti, sinä ostat ja saat ostoskorisi loppusummasta 2-10% bonuksia ostohyvitys.fi:n tilillesi, josta ne maksetaan sinnulle säännöllisin väliajoin. Parasta on, että ei ole väliä vaikka ostaisit pelkkiä alennus tuotteita.. Niin helppoa, plussat maailman yksinkertaisimmalle kirjautumiselle. Vihaan, näpytellä kaikkia tietojani eri sivustoille.

Itse koin ainakin shoppailun Ostohyvitys.fi:n kautta todella yksinkertaisena, menet vain shoppailemaan heidän kauttansa ja joikaisesta ostosta saat tilillesi bonuksia 🙂 Bonukset vaihtelevat hieman kaupoittain, mutta aion esimerkiksi ottaa selvää, että voinko ostaa majoituksiamme häämatkallemme Ostohyvitys.fi:n kautta.

Mulla on muuten teille lukijoille ihan loistava pikku yllätys, jonka Ostohyvitys.fi:n tiimi teille tarjoaa. Eli liittymällä -> TÄMÄN <- linkin kautta Ostohyvitys.fi:n asiakkaaksi, saat heti 5€ bonuksen tilillesi, jonka voit sitten nostaa extra bonuksina omalle tilillesi 🙂

_MG_1495 _MG_1458

Kuvien Kimono tilattu Ostohyvitys.fi:n kautta Zalandolta, alan hamstrailla häämatkajuttuja pikkuhiljaa 😉

Kivaa alkavaa viikkoa

<3:Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta