Kolme hyvää, kolme huonoa – ajatuksia ulkonäöstäni

Sain Susannalta haasteen jossa pyydettiin kertomaan omasta ulkonäöstä kolme hyvää ja kolme huonoa puolta. Tämä haaste tuntui hieman hankalalta minusta, sillä itse ajattelen, että meillä ei ole huonoja puolia, olemme vaan jokainen omalla tavallamme persoonallisen näköisiä.

Muistan tuossa jokin aika sitten kun luin Ellen artikkelia jossa julkisuudesta tutut ihmiset kertoivat omista ”kauneusvirheistään” – tai näin juttu oli otsikoitu fb- sivullani. Onneksi myöhemmin jutussa selvisi, että kyse oli kauneuspilkuista, eli asioista, joista nämä ihmiset olivat joskus olleet epävarmoja, mutta oppineet niitä myöhemmin rakastamaan. Olin jo hetken nimittäin raivoissani siitä, että pituutta pidettiin kauneusvirheenä. Pilkku muutti tilanteen heti 😀

Tässä kuitenkin nämä minun kauneus(virhe)pilkkuni ensimmäisenä…

 1. Nenä.. Aloin ylä-asteella tiedostamaan oman nenäni, sillä yksi poika haukkui minua papukaijaksi sen koon takia. Tiedostan sen aina, enkä ihan ole vieläkään sinut sen kanssa, mutta olen oppinut siihen, että se on osa minua enkä olisi enää minun näköiseni jos se olisi toisenlainen.
 2. Polvet.. Minulla on kaksoisleukapolvet, tai siis ne on sen näköiset, että en olisi ikinä treenannut hetkeäkään. Mutta ihan oikeasti, who cares.
 3. Iho.. Odotan sitä päivää, että ihoni alkaa olla normaali, eikä aina epätasaisen näppyläinen. Se ärsyttää tosi kovasti kun on kokoajan näppylöitä naamassa.

Sitten ne minun ulkonäköni hyvät puolet…

 1. Silmät.. Minulla on isot siniset silmät, tykkään niiden muodosta ja kirkkaasta väristä.
 2. Jalat.. Okei, olen hieman kahden vaiheilla, että onko tämä vielä mielestäni hyvä vai huono puoli, mutta kai minun pitäisi olla iloinen näistä 1,5m(ainakin) pitkistä koivistani, jotka ovat aika hoikatkin. Haluisin olla 155cm pitkä, mutta koska en voi niin pitää sitten opetella iloitsemaan tästä mitä on annettu ja jos jotain minulle on siunattu tässä elämässä niin jalkaa..
 3. Peppu.. Vaikka kuinka laihtuisin ja olisin treenaamatta, niin peppu on ja pysyy. Se ei siitä katoa, se vaan vähän lässähtää ja koostumus välillä vaihtaa muotoaan 😀

Olen hyväksynyt sen, että en ole mikään luonnonkaunis ihminen vaan olen todellakin itseni näköinen, hieman persoonallinen tyyppi. Jos alkaisin vertaamaan itseäni muihin saattaisin ahdistua. En tule ikinä mahtumaan siihen normaaliin kauneusmuottiin, mutta tykkään olla minä ja vaikka välillä olisi kiva olla Jennifer Lopez, niin loppujen lopuksi ei hänkään varmaan aina ole sinut oman naamansa kanssa.  Näin on hyvä.

123collage

Haastan tähän haasteeseen kolme ystävääni Lily.fi:stä, eli Milkan(jonka ottamat ovat postauksen kuvatkin), Mirvan ja Iisan 🙂

emmakaisa

8 vastausta artikkeliin “Kolme hyvää, kolme huonoa – ajatuksia ulkonäöstäni”

  • Onneksi mulla sattui just nyt olemaan sellainen päivä, että ehdin piipahtamaan tänne toiseen blogiportaaliin :)! Hitsit kun pitäis useemmin tulla sua tänne moikkailemaan, kun niin harvoin ehditään ees soitella :(. Mut tänää aattelin kyllä soittaa! Kiitos haasteesta :).
   P.s mustakin se sun peppu on erittäin kiva <3.
   -iisa

  • Soittele ihmeessä kun teillä on sellanen hetki <3 vaik sit illemmalla, Timo pääsee 19:30 töistä 🙂 pus!

  • No en mä ole kuin 173 cm 😀 siitä on 2/3 osa jalkaa ja loput päätä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta