Treenaaja tuuliajolla

Niinkuin kerroin elokuun alkupuolella, että vaadin tavoitteita ja säännöllisyyttä, jotta pysyn suunnitelmassa ja kehityn. Olin päättänyt ottaa itselleni ruokavalion ja treenata kovaa koko syksyn.

Ymmärrän, että tilanteessani on nyt tärkeintä, että saan nyt ensin tarpeeksi ruokaa ja katsotaan sitten keväällä joskus niitä ruokahommia uudelleen. Mutta  niin tyhmältä kuin se kuulostaakin, on tämä minulle kuin lupa syödä ihan mitä tahansa. Siis eihän se nyt niin mene. En voi kertakaikkiaan herkutella jokapäivä vähän ja toivoa, että kyllä se siitä palaa… Nyt ei voi vaan joka maanantai mokata uudestaan koko viikkoa.

Vihaan, siis todella vihaan totaalikieltäytymistä, koska minun mielestäni kohtuus on kaikessa tärkeintä, mutta aloitan kyllä nyt maanantaina herkkulakon, ainakin syyskuun ajaksi. Sillä sitten kun on ollut ilman, niin ei sitä enää tee mielikään oikein mitään hyvää.

Oikeastaan tuo ruokapuoli ei minua millään tavalla stressaisi jos treenaamiset olisi kunnossa. Moni on varmaan huomannutkin, että treenijutut on jääneet vähemmälle, mutta faktahan on se, että treenit ovat jääneet vähemmälle. 

Nyt parin viikon ajan kun motivaatio on ollut korkealla, on kroppani reistallut niin, että eilenkin jouduin lähtemään kesken treenin kotiin ja ai että mua harmitti ihan hirveästi. Tälle ei juuri nyt voi kuitenkaan mitään ja tiedän, että tämä reistailu loppuu kyllä ajallaan, joten siksi pysyn positiivisena. Pystyn käymään lenkillä joten olen koittanut niistä pitää kiinni, ongelma on se, että vihaan kävellä yksin, joten lenkeistäkin on helppo luistaa.. Koitan puhua Timolle, että saisin häneltä uuden ohjelman, vaikka edes kolmejakoisen, sillä sitä on helppo soveltaa oman voinnin mukaan.. Jos tänään ei jaksa treenata, niin koko treeniviikko ei ole sitten sen takia pilalla.

Ärsyttää vaan kun en yleensä ole se suklaata mussuttava valittaja, että miten minä nyt sitten olen yhtäkkiä sellainen? Nyt oikeasti asennetta peliin Emma! Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu 🙂

image1 (14)

<3: Emma

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta