Tiesitkö näitä juttuja minusta?

_MG_1526

1.Olen 173cm pitkä, hyvinä päivinä 172,5. Painan noin 59kg, mutta en ole toisaalta uskaltanut vaa’alle sitten kesäkuun, joten lukema voi olla nyt jotain +3kg (tai toivottavasti ei enempää). Minun koko etunimeni on Emmakaisa, mutta kukaan ei kutsu minua sillä nimellä vaan kaikki sanovat Emmaksi 🙂

2.Olen todella suurpiirteinen ihminen järjestyksen suhteen. Olisi ihanaa sanoa, että olen pikkutarkka neitsyt jonka koti on viimeisen päälle siisti, mutta en ole. Meillä vallitsee aina hallittu kaaos, jonka kasaamme säännöllisesti kerran viikossa kaappeihin ja vannomme, että ”nyt pidetään tää kämppä ihan viimesenpäälle siistinä..” 

3.Ulkoisen habitukseni suhteen sitten taas en todellakaan ole suurpiirteinen. En ikinä, siis en ikinä (no paitsi ehkä sairaskohtauksen saaneena) lähtisi ulos kodista katsomatta peiliin. En tiedä mistä tämä piirre on minulle periytynyt, sillä äitini on taas täysin vastakohtani tässä asiassa..

4.Olen isän tyttö. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan. Meillä on isän kanssa todella samankaltainen ajatusmaailma ja samanlaiset mieltymykset mm. harrastusten suhteen.

5.Olen asunut kaksi vuotta Israelissa kun Isä työskenteli YK:lla rauhanturvaajana. Nämä vuodet ovat edelleen muistoissani yksiä lapsuuden parhaimpia vuosia ja tulen varmasti aina palaamaan Israeliin uudelleen.

6.Olin todella huono koulussa, tai en huono vaan laiska. En oikein jaksanut panostaa aiheisiin, jotka minua eivät kiinnostaneet (liikunta kiinnosti:D).  Haluaisin käydä sairaanhoitokoulun uudelleen, sillä saisin siitä nyt niiin paljon enemmän irti kuin silloin.

7.En mielelläni lainaa keneltäkään vaatteita. Lainaan vain äärimmäisessä hädässä ja lähimmiltä ystäviltäni. Samaa pätee meikkeihin. Voin kyllä lainata puuteria korjailuun, mutta en mielelläni silti käytä toisten juttuja. Omat tutut vaatteet ja tuotteet toimii parhaiten itsellä, kun on löytänyt ne itselle parhaiten sopivat tuotteet.

8. Keksin itse sanoja kuten suihkumaan (suihkuun ja nukkumaan). Timo on hyvin oppinut ymmärtämään minua, mutta toisaalta en kyllä käytä kovin paljon tätä omaa kieltäni tuntemattomien kanssa 😀

collage123

 

Kivaa viikonloppua <3

T: Onnellinen asunnonomistaja Emma

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Tiesitkö näitä juttuja minusta?”

  1. Jännää miten vaa an lukema on joillekin niin ns vakava juttu. Pari kolme kiloa sinne tänne, näytät kuitenki yhä hyvältä ja erittäin hoikaltakin! 😀

    • Niin, mulla se on aina ollut. Nyt kun en ole pitkään aikaan käynyt vaa’alla on olo ollut hyvä, mutta samalla kamala, koska en voi kontrolloida itse täysin itseäni. Koitan kovasti päästä tästä eroon, sillä pääasiahan on, että voi hyvin 🙂

    • Kiitos <3 Niin joo mulla on myös tuo kleptomaanin puoli 😀 No voi kiitos<3 Voin sitten enskesänä niitä taas ehkä pitää :'D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta