Tuskaisempaa sunnuntaita ja villahousuja.

_MG_1573

Olen varmaan ennenkin kertonut näistä yhden päivän flunssistani.. Aloitan aamulla aivastelemaan ja lopetan seuraavana aamuna. Aivastan noin 100 kertaa, niin paljon, että lopulta aivastaminen ihan sattuu. Nenä vuotaa tai vaihtoehtoisesti on tukossa. Sitten oireet vaan häviää ja elämä jatkuu normaalisti. Syytähän tähän ei ole löydetty, ei minkään näköistä..

Tänään on siis flunssapäivä ja siksi kuvissakin kalpea ja väsynyt minä.

Tultiin tosiaan äsken Haminasta ja käytiin vielä viimeisten valonsäteiden aikana hieman kuvailemassa uusinta hankintaani. On muuten ihan kamalaa tajuta, että kohta ei taas valo riitä kuviin kun ihan pienen hetken, jolloin ulos täytyy melkein juosta kuvailemaan että ehtii. Lopulta ainut valoisan aika on silloin kun olen töissä ja kunnon ulkokuvia saa vain viikonloppuisin. Joten valmistautukaa, paljon reseptejä tulossa 😀

Mutta asiaan. Olen jo tovin etsinyt täydellisiä lököhousuja itselleni, siis en sellaisia pieruverkkareita, niitä minulla on useita. Vaan sellaisia, joissa voi lähteä mukavasti vaikka käymään kaupassa tai rennosti syömässä, sellaisia helposti yhdisteltäviä ja mukavia. Bongasinkin taannoin Karhulassa sijaitsevan PPs Decoren facebook- seinältä Gantin villahousut. Koska tiesin, että olemme viikonlopun Kaakonkulmalla, oli minun ihan pakko käydä katsomassa, että minkälaiset nämä kuvassa lähes täydelliset housut olikaan. Ajatus villahousuista tuntui muutenkin jo niin absurdilta, että housut eivät voineet olla kuin täydelliset.

No täydellisethän ne olivatkin! Olen nyt villahousujen onnellinen omistaja, ei kuulkaa purista eikä kiristä mistään ja kestävät vielä päivänvalonkin ollen samalla kuitenkin rennot. Kyllä minä se sitten osaan vaan ostaa itselleni parhaat syntymäpäivälahjat 😉 Pitää vaan muistaa, että en tunge näitä pesukoneeseen, sillä voi olla, että nämä housut huovutettuina ei olisi ihan yhtä kivat.

_MG_1557_MG_1558

Ainiin ja kääk, mulla on huomenna aamusta heti taas vaihteeksi hammaslääkäri. Eihän se olekkaan kun varmaan kymmenes kerta viimeisen vuoden aikana!

Mukavaa sunnuntainjatkoa!

<3:Emma

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Tuskaisempaa sunnuntaita ja villahousuja.”

    • Kiitos molempiin 🙂 Tänään jo helpompi päivä! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta