Terveisiä koomasta, tunnelin päässä näkyy valoa!

Niin pääsi käymään, että kaksi viimeistä päivää on kulunut kuin sumussa ja en todellakaan olisi suoltanut mitään järkevää tekstiä tänne mikäli olisin koneen avannut. Suurin agendani on ollut suoriutua työpäivästä kotiin ja illalla sänkyyn. Vaikka onneksi rakas ystäväni Elisa pakotti minut eilen lenkille ja toinen ihana Hilla illalla syömään. Olisin muuten ihan suoraan voinut nukkua eilenkin koko iltapäivän, niinkuin tein toissapäivänä.

Kissamme Rönni lähti juuri anopin ja apin kanssa takaisin kohti Haminaa. Tarkoitus oli, että Rönni olisi meillä kyläillyt kahden viikon ajan, mutta tämä oli ihan riittävä aika. Olen nukkunut viimeisen kolmen yön aikana yhteensä yhdeksän tuntia ja kuunnellu kissan epätoivoista huutoa päästä pihalle. Onneksi hän nyt pääsee takaisin ”maalle”.

Vaikka väsymys painaa pahemman kerran on helpottavaa tietää, että ensiyönä saadaan nukkua rauhassa. Meidän Jedikin on ihan poikki.

Koitetaan tänään lähteä vielä käymään Ikeassa katsomassa uuteen asuntoon sohvaa ja tv-tasoa, että ei sitten muuttopäivänä tarvi arvailla. Vaikka olen kyllä tehnyt jo useampaan otteeseen netissä ostoslistan ko. kauppaan. Tein myös Finish design shop:iin saman jutun, mutta pelkkä sohvapöytä ja sohva maksoivat yli 5000€. Ihanaa on silti haaveilla!

Aion viikonlopun aikana valoittaa hieman tämänhetkistä tilannettani, sillä moni on varmaan huomannut, että en ole ollut ihan läsnä tässä blogissa ja muutenkin hieman hukassa kaiken suhteen. Kaikelle on kyllä syynsä, mutta tänään ei ole vielä sen aika.

Nyt käyn päiväunille ja toivotan ihanaa viikonloppua, palataan heti huomenna vähän pidempisanaisesti!

_MG_1596 _MG_1598

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Terveisiä koomasta, tunnelin päässä näkyy valoa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta