RV 8 – suurien tunteiden viikko.

Minulla tuli lauantaisen postauksen jälkeen todella helpottunut olo, sillä pursuan ajatuksia liittyen raskauteen ja varmaan nyt kyllästymiseen asti suollan näitä juttuja ennenkuin saan kaiken ulos. Samaan aikaan kun olin helpottunut, nousi hiljaa myös suuri pelko. Tuntui kun asian ääneen sanominen aiheuttaisi huonoa onnea, en käsitä miten olinkin yhtäkkiä niin peloissani.

Maanantaina neuvolassa sanoin, että vatsani on kipeä, mutta hoitaja ei juurikaan siihen noteerannut. Vatsaa koski kokopäivän ja kotiin päästyäni en oikein jaksanut tehdä mitään muuta kuin maata sillä vatsa oli kokoajan todella kipeä. Yöllä heräsin vessaan ja meinasin taas kerran seota, sillä pitkästä aikaa näin verta. Noh, siinä sitten herätettyäni Timon ja itkettyäni hetken olo vähän helpotti ja nukuin katkonaisesti aamuun asti.

Aamulla sama kipu jatkui ja niin jatkui myös tiputteluvuoto. Salaa itkeskelin asiaa töissä ja yritin esittää urheaa, vaikka todellisuudessa olin enemmän paniikissa kun hetkeen olin ollut. Soitin soittoajalla neuvolaan ja sain onneksi lähetteen naistentautien polille. Tänään sitten heti aamusta menin odottelemaan polille, että saisin jotain vastauksia, vaikka pahin kipu oli ohi.

No eihän sieltä mitään tietenkään löytynyt ja sintti voi hyvin ja kasvaa.

Montakohan kertaa tässä saan vielä sydänkohtauksen näiden vaivojeni kanssa? Miksi kukaan ei ole puhunut näistä kivuista ja peloista? Ja olen erehtynyt keskustelupalstoille.. Siellä kaikki tarkoittaa keskenmenoa, että kiitos vaan helpotuksesta vauva.fi 😀 En nyt voi puhua mistään seesteisestä raskausonnesta todellakaan, sitä tässä kovasti odotellaan..

_MG_1750 _MG_1738

Sain tilata House of Brandonilta* maailman täydellisimmän turkkitakin*, mutta tosiaan jos ainoat housu mitä voin laitta jalkaan on urheilutrikoot tai jotkut muut löystyneet leggarit ei tällä takilla taida olla vielä hirveästi käyttöä 😀

Kuvat: Pauliina

*kaupallinen linkki

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “RV 8 – suurien tunteiden viikko.”

  1. Onnea raskauteesi! Nuo vuodot säikäyttävät joka kerta, vieläpä neljännenkin vauvan kohdalla 😀 . Itsellä ensimmäisessä raskaudessa oli vuotoa ajoittain aina viikolle 15 saakka, mutta tilanteeseen oli onneksi maailman paras syy: kaksosraskaus! Vuodoista huolimatta kaikki meni hyvin ja ihanat, identtiset prinsessani täyttivät juuri 14-vuotta… Huh, näin se aika vaan kuluu.
    Varmasti myös sinulla kaikki menee hyvin, mutta pelottavaa noi vuodot kyllä on. Jaksamista ja tsemppiä!

    • No voi tuo syy on kyllä ollut ihana! Mäkin jännitin aluksi, että yksi vai kaksi kun suvussa kuitenkin kaukana kaksosetkin on.. Yksi siellä kuitenkin näyttäisi olevan, vuodoille ei mitään spesifiä syytä löytynyt. Kohdun suu vain todella pitkä ja siellä verta. Kiitos zempeistä <3

    • Juu on 😀 Ihan kolmenkympin keinokarvatakki.. En laittaisi aitoa päälle mistään hinnasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta