Jee taas muutetaan..

Terveisiä kaaoksesta!

Tyhjennettiin äsken meidän häkkivarastosta kaikki ylimääräinen pois. Päätettiin viedä ne heti roskiin ja koska  meillä on nuo saamarin molok- roskikset ei sinne minun mielestäni isommat jätesäkit mahtuneet. Ajeltiin sitten ympäri Tamperetta etismässä sekajätepistettä ja samalla vietiin vaatteita UFF:ille, lopulta päädyttiin heittämään isoin jätesäkki työpaikkani roskikseen ja loput roskat tungettaisiin meidän pikku molokkiin.. Kun avattiin molok-roskiksen kansi, todettiin, että olisi sinne mennyt vaikka kaksikin jätesäkkiä kerrallaan – HUPS!

Me ollaan Timon kanssa aika kokeneita muuttajia. Ollaan muutettu todella monta kertaa yhdessäolomme aikana. Ensin yhteen, sitten isompaan siitä taas isompaan ja lopulta tänne Tampereelle. Nyt sitten reilun vuoden asumisen jälkeen ostettiin Hervannasta asunto ja lauantaina olisi tarkoitus siirtää tämä meidän elämämme sinne ja aloittaa asuntovelallisen arki.

Pakko sanoa, että minulla oli ja on edelleen pieniä ennakkoluuloja Hervantaa kohtaan, mutta olen kuullut, että ne on ihan turhia ja kaupunginosa on nykyään hyvin viihtyisä. Kotimmekin on täydellinen ja olen kyllä todella innoissani, että päästään sinne muuttamaan. Hieman jännittää, että miten opin kulkemaan bussilla kun nyt olen päässyt jalan lähes kaikkialle. Bussinvarassa oleminen on kuitenkin aina yksi aikataulu lisää. Nyt ehtimiseni töihin on ollut vain itsestäni kiinni.

Kun tässä nyt pääsisi vaan alkuun kaikessa pakkaamisessa kunnolla, niin kyllä tämä sitten tästä. Edellinen muutto oli niin nappi suoritus, että siihen samaan pyritään kyllä nytkin. Vaikka sitä muuttaisi kuinka usein niin silti tavaraa kertyy nurkkiin minkä ehtii ja tuntuu, että taas saa heittää puolet kaikesta tarpeettomasta menemään.. Miten sitä haaliikin itselleen kaikkea mahdollista turhaa ja tarpeetonta? 

Ärsyttää ihan mielettömästi, että juuri nyt kun tarvisin sitä puhtia ja energiaa olla tehokas, alkaa väsymys painaa ihan tolkuttomasti. Nukuin hetki sitten tunnin päiväunet ja nyt taidan mennä suihkun kautta nukkumaan 😀

Tässä vielä pari kuvaa nykyisestä kodistamme, seuraavaan muuttuu kyllä tyyli aivan totaalisesti! Minulla tulee rustiikkia kohta korvistakin ulos..

_MG_1392 _MG_1405 _MG_1404

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Jee taas muutetaan..”

  1. Oi, onpa kaunis asunto teillä ja niin siisti ja avara. Odotas vaan, kohta jokainen sentti on vuorattu leluilla ja lapsen hoitokamoilla 😀

    • No voi kiitos 🙂 Jos yhtään lohduttaa, niin ei se näytä läheskään aina tolta, esim nyt ei edes tunnistaisi samaksi asunnoksi 😀 Oon jo henkisesti varautunut, niin ostettiin vähän lisää tilaa niin mahtuu sitten pikkuinen sotkemaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta