Liikaa hajua yhdelle ihmiselle

Kymmenen vuoden tupakointi ja krooninen flunssa ovat tehneet tehtävänsä minun hajuaistilleni. Vaikka lopetin tupakoinnin kaksi vuotta sitten, on hajuaistini silti ollut senkin jälkeen todella huono. Toisaalta voisin sanoa, että olen päässyt helpolla. Ei paljon ole puristellut töissä paskan, tai salilla hien haju.

Taannoisen pienen elämänmuutoksen jälkeen kaikki on ollut toisin. Minusta tuntuu kuin minulla olis kuudes aisti jonka kanssa pystyn tuntemaan kaikki hajut erillisinä, mutta kuitenkin samaan aikaan. Parisenviikkoa sitten kun kävin salilla viimeksi, tajusin kuinka pahalta siellä oikeasti haisee ja samoin olen tajunnut kuinka voimakkaat aromit meillä on myös töissä. Haistan mm. ihmisten purkat ja ne saa minut voimaan pahoin.

Nyt olen kuitenkin kohdannut suurimman vastustajani: Timon uusi hajuvesi.

Tässä taannoin kun pesin pyykkiä linkosi meidän pesukone Timon hajuvesipullon lattiapyyhkeen päälle rikkoen pullon. Jostain syystä en tätä nyt sitten huomannut vaan Timo haistoi heti kotiin tullessaan, että haiseepa täällä omituisen miehekkäältä. Vessassa olikin jo niin jäätävä mieshaju, että heitin pyyhkeen vaan äkkiä pesukoneeseen ja loput pyykit perään ajatuksella, että laitan sen kohta päälle. No enpä laittanut vaan pyykit oli pari yötä unohtuneena koneen sisällä. Nyt sitten eilen kun pesin pyykkiä pöllähti koko asuntoomme aivan sietämätön hajuveden haju jonka kanssa olen taistellut nyt eilisen illlan ja tämän päivän.

Pesin omat pyykkini uudelleen, koska Timo sanoi, että häntä ei haittaa tuo miehekäs tuoksu.. Tuuletin, pesin vähän lisää pyykkiä. Nyt minusta jopa meidän pyykinpesuaine alkaa haista nenässäni samalta kuin tuo Timon D&G:n hajuvesi. Miksi tämä tapahtui juuri nyt kun jokainen nenän hajukarvani on herkimmillään?

image1 (16)

Puhelimen kuoret sain suunnitella osoitteessa: caseapp.fi

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta