pikamoikat ja muuttokuulumiset

Heippa siellä tyypit!

Nyt on pakko harmiksenne kertoa, että palaan linjoille kunnolla vasta sunnuntaina.

Olen hautautuneena muuttolaatikoiden alle ja seuraavat paripäivää menevät täysin muuttamiseen, että saadaan tämä koti siirrettyä toiseen paikkaan. Sunnuntainan ajattelin laittaa vähän kuvia meidän uudesta kodista, josta tulee kyllä kaikinpuolin ihan ihana!

Olen ihan rättiväsynyt ja poikki vaikka tänään ei olla viety kuin yksi kuorma tavaroita. Tänään myös oksensin ensimmäistä kertaa, joten todella mielenkiintoinen viikonloppu on varmasti tulossa 😀 Juuri kun kerkesin riemuita lähes normaalista olotilasta.

Silläaikaa kun minä pakerran muuttolaatikoiden parissa, niin olisi kiva kuulla teiltä taas pitkästä aikaa postaustoiveita, nyt kun elämä vihdoin asettuu hieman on minulla taas pelkästään aikaa toteutella kaikennäköisiä juttuja! Kivaa, että vähän tasaantuu tämä oleminen.

Kivaa viikonloppua sinne, palaillaan kunnolla sitten sunnuntaina (jos vaan tästä muutosta elävänä selviän)._MG_1617

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “pikamoikat ja muuttokuulumiset”

  1. Tiedän sut vaan vuosien takaa ja jotenkin sattumalta eksyin tänään tähän sun blogiin. Alkusilmäyksellä ajattelin että ”joo taas tällanen syö näin, treenaan ainakin 100 kertaa viikossa ja kaikki on ihquu” -blogi, joita tuntuu olevan vähintään joka toinen blogi mitä tulee vastaan. Mutta ei! Oon ihan liekeissä siitä, että kirjotat rehellisesti elämästä ilman turhaa suitsutusta (no okei ehkä alkupään postauksissa on sali- ja ruokapostauksien kanssa vähän päässyt käymään näin…) miten kaikki on elämässä niin helvetin mahtavaa. Ja että uskallat julkasta itestäs kuvia mitkä ei oo viimisen päälle muokattuja ja edustavia (esim. oot joissain kuvissa meikittä ja ne mahaturvotuskuvat <3).
    Siloiteltua ja paranneltua arkea on luettu tässä joka blogissa jo niin silmät ja korvat täyteen, että mun mielestä erotut blogisi kanssa hyvin eduksesi! Oli pakko selailla sun kaikki postaukset kerralla läpi ja hyvä etten itkeny onnesta kun löyty semmosia juttuja jotka koskettaa omaa elämää ihan samalla tavalla ja huomaa ettei ookaan ainoo jolla on esim. motivaatio-ongelmia salillakäymisen suhteen.
    Kivaa syksyä ja pysy aitona kirjoittajana jatkossakin 🙂

    • Heippa, haluan kiittää koko sydämestäni sinua, ihan mielettömän kiva kommentti lukea <3
      Voin luvata, että en tule muuttumaan eikä blogigaan missään nimessä. Toki välillä kulkee treenit paremmin ja silloinkin olen rehellinen asian suhteen.. Haluan kuitenkin kertoa minun elämästäni kaikkine ryppyineen ja roiskeineen, niin hyvässä kuin pahassakin! Toivottavasti jaksat pysyä mukana jatkossakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta