Huh mikä viikonloppu!

_MG_1839

*postauksessa näkyvät kuoret on saatu Caseapp.fi:ltä

Voin ihan rehellisesti sanoa, että oma sauna menee heittämällä top 10 maailman parhaisiin juttuihin.

Nyt taitaa olla aika lailla ensimmäinen kerta tänäviikonloppuna kun istun sohvalle alas ja alan edes miettiä muuta kuin kodin laittoa. Kyllä tuo muuttaminen on aina ihan yhtä suoraan sanottuna perseestä. Sitten kun joskus tästä pitää lähteä isompaan, aion kyllä palkata jonkun firman tekemään loppusiivouksen, sillä voiko olla mitään sen kökömpää fiilistä kun juuri kun olet saanut tavarat paikalleen, pitää lähteä vanhalle asunnolle rätinvarteen heilumaan.

Minun oli tarkoitus kuvailla asuntoa hieman enemmän, mutta ilta yllätti kuvailijan ja sain napattua ihan muutaman kuvan ennen auringonlaskua. Onneksi nyt ei ole kuin aikaa ottaa kuvia kodista ja kaikesta muustakin.

Ensiviikonloppu ja viikko muutenkin tuo kivoja juttuja, sillä sain kutsun Blog Awards FInland 2015- gaalaan ja perjantaina olisi tarkoitus suunnata monen muun kollegan kanssa sinne. Olen ihan kriisissä asuni kanssa; en todellakaan ole tällähetkellä missään coctail-mekko kunnossa, onneksi on maksimekot! Toisen kriisintyngän kehitin hiuksistani, joita en kertakaikkiaan saa laitettua yhtään mitenkään. Joten jos nyt Tampereella joku kokee palavaa halua laittaa perjantaina aamupäivästä mun hiukseni, niin huuda äkkiä hep (kaikki ideat otetaan myös huomioon).

Ajattelin myöskin olla ihan vallaton ja koittaa käydä salilla ensiviikon aikana, joten stay tuned, siitä tulee jännää..

Nyt painan pääni tiukasti tyynyyn ja koitan saada nukuttua, ihanaa alkavaa viikkoa <3

_MG_1845 _MG_1847

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Huh mikä viikonloppu!”

  • Sohva on joo koottu 🙂 Onneksi oli apua, oltaisiin muuten Timon kanssa varmaan vieläkin kasaamassa niitä huonekaluja. Kuka oikeasti suunnittelee esim. sängyn jossa on about 1000000 erillistä osaa? 😀

 1. Hih tervetuloa hervantaan, voisin melkein veikata että mihin päin tänne ootte muuttaneet 😀 Ite kyllästyin lopulta bussilla kulkemiseen, joten muuttopäivä häämöttää edessä 8)

  Ps. Ja todellakin olet cocktailmekko kunnossa!

  • Kiitos! Kerropa veikkauksesi, niin katsotaan osuiko oikeaan 😉 (Ollaanko niin läpinäkyviä :D?) Vähän kyllä hirvittää nuo bussimatkat, mutta kai niihinkin tottuu! Ja onneksi meillä on auto käytössä, että aina ei tarvi bussilla kulkea.

   Ja tuosta mekko-asiasta, noh… Palaan asiaan vielä tällä viikolla myöhemmin 😀

  • No aattelin jotain Tieteenkadun ja Tutkijankadun huudeja? 😀
   Ja joo kai niihin busseihin on mahis tottua paitsi ruuhkabusseihin, mutta kyllähän se oma auto helpottaa varmasti 🙂

  • No aika lähellä 😉 Hyppää valtaväylän toiselle puolelle niin ollaan jo melkein meillä! Sanoisin, että noin 1km noista mitä mainitsit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta