Syysvaate- unelmia

**sisältää kaupallisia linkkejä

Voisin pian tehdä sellaisen pienen kriisilistan jonka tämä pieni ihme vatsassani on saanut aikaiseksi, kyllä nainen aikamoisen myllyn läpi menee ennenkun on valmis äidiksi. Onneksi osaan suhtautua itseeni ja elämään pitkälti huumorin kautta, joten tänäänkään (vaate)kriisi ei ole kovinkaan vakavaa sorttia 😀

Tämän krsiisin on uonut kysta munasarjoissani jonka vuoksi tavalliset housut eivät ole tulleet kuuloonkaan viimeiseen kuukauteen. Toki viihdyn hyvin leggareissakin, mutta olisi se edes alkuraskaudesta kiva jos voisi vielä käyttää omia vaatteita.

Tänään sitten haaveilin jo H&M mama- osastolla äitiysvaatteista, mutta vatsani ei todellakaan ole vielä mamojen mitoissa, joten niiden(ainakin housujen) aika ei ole vielä. Tai no oli yhden paidan aika jo nyt 😀 Vaikka vannoin, että aion selvitä ilman mammavaatteita, odotan nyt jo kuin kuuta nousevaa, että saan vetää niin mukavannäköiset ja varmasti istuvat mammakalsarit (tarkoitan nyt leggingsejä) jalkaani.

Nyt kun kuitenkaan ei ole vielä aika mamailla, niin ikkunashoppailin hieman House of Brandonilla. Ensimmäiseksi ”pakkosaada” ostoslistalleni sijoittui tämä IHANA sadetakki:HOBcollage

Takit löydät TÄÄLTÄ* ja TÄÄLTÄ*

Olen jo pitkään haaveillut täydellisestä sadetakista, ja etenkin tuo vaalea on ihan 5/5. Nyt kun kuljen matkani bussilla aion ihan oikeasti panostaa järkeviin vaatteisiin ja sadetakki + kumisaappaat on ostoslistallani kärjessä keikkumassa.. Nyt puuttuu enään ne saappaat!

Toiseksi must have tuotteeksi valitsin ihanat neuleet. HOB1collage

Neuleet löydät TÄÄLTÄ* ja TÄÄLTÄ*

Kuten varmaan moni on huomannut, viihdyn hyvin väljissä neuleissa. Timolta jos kysyy, niin minulla on näitä samanlaisia sata, mutta siis aina tarvii uusia ja eikö nuo – etenkin tuo oikeanpuoleinen- olekkin täydellinen?

Täytyyhän lookki täydentää vielä ”housuillakin”, joita ihan oikeasti tarvisin nyt kipeästi. Siis tarvisin uuden nahkaleggarit, sillä nykyisissä on polvessa reikä ja ne ovat muutenkin ihan kulhataneet..

HOB2collage

Housut löydät TÄÄLTÄ* ja TÄÄLTÄ*.

Tosiaan sitten vielä ne täydelliset kumisaappaat jostain, niin syksyn varmasti pitkälti käytetyin lookki olisi valmis!

Löytyikö teille jotain lemppareita?

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta