Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Tänään olen saanut melkein hermoromahduksen..

Kuten tuossa olen jo moneen otteeseen puhunut huomisesta mekosta, ei sitä vielä eilenkään näkynyt postissa. No tänään sitten toiveikkaana tulin kotiin ja ajattelin, että edessä on rankkaa mekkoshoppailua koko ilta jos mekko ei ole tullut.

No mekko oli tullut, mutta noudettavissa HUOMENNA KLO 12 JÄLKEEN!!  Siihen aikaan en olisi enää Hervannassa ja vaikka olisin en ehtisi enää reagoida jos mekko ei olisikaan sopiva. Noh, soitin postin asiakaspalveluun ja selitin tilanteen. Sain hieman toivoa kun minulle sanottiin, että paketti VOISI olla hyvällä tuurilla illasta ennen sulkemisaikaa hyllyssä.

Tästä huolimatta oli pakko lähteä varmuuden vuoksi etsimään vaihtoehto B jos kävisikin niin, että mekkoa ei saisi tai se ei olisikaan sopiva.. Löysin kaupoilta yhden mahdollisen vaihtoehdon, joka sekin niin lyhyt, että takapuoli juuri ja juuri peittyi, hihat olivat kyllä sitäkin pidemmät (puinkohan sen oikein päin:D). Tämä olisi kuitenkin ainut vaihtoehto jos en saisi pakettia postista, joten päätin, että haen sen huomenna jos tarvitsee.

Kotimatkalla huomattiin vielä, että olin unohtanut kotiin postin pakettilapun, joten kauhealla kiireellä kävin sen sieltä juoksemassa. Olin postissa 19:45 ja nyt kotona täydellisesti istuvan mekon kanssa. Vanhenin varmaan sata vuotta tänään, mutta onneksi loppu hyvin ja kaikki hyvin! Huomenna tarvii löytää enää asusteet.. Onneksi oon aina todella ajoissa näissä jutuissa._MG_1877 _MG_1886_MG_1879

Kuinka moni on ottanut jo muuten mun lisäksi talvitakin käyttöön? 😀

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Vauhtia ja vaarallisia tilanteita”

    • Kiitos, tykkään kanssa vaikka siinä onkin vähän kylpytakkiviboja 😀 Ostin sen viime joulukuussa Lahden Trion H&M:ltä jos en ihan väärin muista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta