Sneakpeek illan lookista, onneksi oli vapaapäivä..

Voin kertoa, että olen laittautunut IHAN koko aamun.. Kiharsin tukkaakin varmaan puolitoista tuntia vain laittaakseni sen lopulta kiinni 😀

Noh, onneksi oli vapaata! Nyt alkaa olla hyvä tilanne ja jos nyt olisin fiksu, en kirjoittelisi tässä yhtään mitään vaan katsoisin tavarat kasaan ennenkuin minulla on taas kiire..  En ole vieläkään sinut sen kanssa, että minun täytyy elää bussiaikataulujen varassa. Täältä on sen verran matkaa keskustaan, että ei jos myöhästyn yhdestä bussista voin seuraavalla olla jo radikaalisti myöhässä (tai sitten olen jo lähtiessä liian viimetinkaan liikenteessä).

Ennen lähtöä minun pitäisi nimittäin käydä vielä labrassa ja äkkiä Timon kanssa syömässä. Ja ainiin… Mulla ei ole vielä mitään koruja illaksi 😀 Eli käyn etsimässä vielä itselleni jonkun rannekorun ja korvakorut. Täytyy taas olla todella tehokas, että ehtii!

Odotan innolla iltaa, sillä pääsen tutustumaan taas uusiin ihmisiin ja kokemaan taas jotain mitä en ole ennen kokenut! Toivon syvästi, että yksi illan kokemuksista ei ole peruuntunut juna takaisin kotiin, sillä eikös sieltä joku myrsky ollut tulossa?

Huomenna sitten enemmän tästä päivästä, nyt alan pistämään tavaroita kasaan, että en ihan oikeasti ole kohta myöhässä.

Kivaa viikonloppua sinne jokaiselle <3

_MG_1912 _MG_1915

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta