The blog awards Finland 2015, 1/2 the look.

_MG_1916

Jaan nyt eilisen raportoinnin kahteen osaan, sillä muuten tulisi ihan liikaa asiaa. Tänään puhun itsestäni ja huomenna kaikista niistä ihanista jutuista ja tytöistä joita eilinen piti sisällään!

Mekkohan osoittautui erittäin hankalaksi puettavaksi ja lopulta meitä olikin minä, Anna ja Emmi, sekä taisi siinä käydä Ninninkin kokeilemassa vetoketjun kiinnilaittoa. Kun kaikilla oli kiva pieni hiki, saatiin vetoketju kiinni ja se saisi pysyäkkin, sillä toista kertaa sitä ei enää kukaan jaksaisi pusata kiinni – onneksi kyseessä oli mekko, eikä haalari 😀

SAM_1944

Kuva: Anna/ Too big to be me

Mekko toimi käytössä oikein hyvin, iltaa myöten alkoi saumat yläosassa painaa ja leikkaukset hiertää, joten vähin äänin junassa avasin vetoketjun ja annoin mekon roikkua pienellä hakasellä päälläni, kuitenkin piilossa takin alla. Onneksi mekko pysyi tukevasti päällä, sillä kanssamatkustajilla olisi voinut olla hauskaa jos mekko olisi valahtanut alas.. Siinä olisin sitten ollut tissisilläni pyörimässä junassa.

Onneksi otin mukaani korkojen lisäksi myös ballerinat, sillä taisin olla ainoa onnellinen joka sai käydä vaihtamassa mukavammat kengät jalkaan. Okei, Annalla taisi olla vaihtokengät, mutta hän urhoollsesti sinnitteli loppuun saakka koroilla – kuten muutkin tytöt, paitsi minä.

Ihanaa oli tälläytyä pitkästä aikaa, mutta oli myös ihanaa laittaa kotona kylpytakki päälle!

Mitäs sitellä sanotaan, oliko tyyli hitti vai huti?

_MG_1955 _MG_1959 _MG_1961

Kuvat: Natalia/ Punttimimmi

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “The blog awards Finland 2015, 1/2 the look.”

    • Kiitos, se on 🙂 Varakengät on todella parhautta, vaikka mulla oli mukavimmat korkkarit matkassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta