The Blog Awards Finland 2015, 2/2.

Blogi on tuonut elämääni paljon hyvää, yksi isoimmista ja tärkeimmistä jutuista on uudet ihmiset. Tapaan toinen toistaan upeampia tyyppejä ja mielenkiintoisia ihmisiä, joiden kanssa tajuan olevani ihan samalla aaltopituudella, vaikka juuri äsken tavattiin. Koen olevani etuoikeutettu, että minulla on bloggaajan hieman yksinäisestä työstä huolimatta oma työporukka jonka kanssa saan tavata aina välillä ja purkaa iloja, sekä suruja.

Tällä kertaa ei ehditty paljon bloggaamisesta jutella, aikaa oli harmillisesti hieman rajallisesti ja kerettiin juuri saamaan itsemme juhlakuntoon, jotta kerettiin ajoissa gaalaan.  Jengihän näytti lopulta todella hyvältä <3

_MG_1969 _MG_1925 _MG_1926

blogawards3

Viimeinen kuva: Anna/ Too big to be me

Gaala järjestettiin A- lehtien tiloissa. Olin kuin mikäkin maalainen kaupungissa, kaikki oli niin hienoa ja ihmeellistä! Luojan kiitos ei tarvinut mennä yksin, sillä olisin ollut ihan hukassa siellä:D Olin niin fiiliksissä kun ihmiset olivat panostaneet asuihin ja näyttivät toinen toistaan upeammilta. Olisin voinut vaan oikeastaan istua koko illan jossain nurkassa ja katsella erilaisia lookkeja.

Vaikka ilta oli kaikinpuolin onnistunut, alkoi minulla väsymys painaa jo kahdeksan jälkeen. Vatsani oli seisomisesta todella kipeä ja jalkojakin särki. Onneksi löydettiin nurkkaus jossa saatiin syödä istuvillaan, sain hetken lepuuttaa jalkojani. Oli muuten jännää syödä kun ei ollut hajuakaan, että mitä suuhun laittoi, ennenkun maistoi 😀. Lähdettiin onneksi tyttöjen kanssa hyvissä- ajoin ilotulituksen jälkeen kohti keskustaa. Minulla lähti juna vasta vähän yli yksitoista joten kerkesin rauhassa juoda kaakaon rautatieasemalla, kemavaahdolla ja suklaakastikkeella tietenkin. Pienet on raskaanaolevan ilot!

blog awards blogawards

Kuvat: Niina/ Ninnin energianurkkaus

Olisin kyllä mielelläni juonut lasin tai kaksi kuohuviiniä, mutta tämänhetkinen vesilinjani ei siihen nyt oikein taipunut. Ehkä sitten jos ensivuonna saan kutsun juhliin, koitan olla hieman railakkaampi kuin tällä kertaa.

Olen kaikeasta väsymyksestä huolimatta taas yhtä kokemusta rikkaampi ja iloinen, että saan kokea tällaisia juttuja!

Blog Awardsien voittajille vielä tuhannesti onnea, jokainen palkinto oli todella ansaittu ja kiitos A-lehden poppoolle, että sain olla mukanan 🙂 Ja kiitos myös Monnalle, että saatiin kyläillä<3

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta