Ettepä arvaakkaan, että mitä tein eilen! Saatikka sitten tänään…

Heissan ja mukavaa alkanutta viikkoa.

Minulla on ihan sellainen olo, että sisälläni kasvaa pikkuinen poika joka tarvii paljon unta ja ruokaa..  Heräsin tuossa nimittäin juuri äsken päiväunilta ja siis nukahdin neljältä, että kolmen ja puolentunnin päikkärit tuli nukuttua. Eipä sitä sitten muuta tarvitse tänään tehdäkkään 😀 Hyvin huomaa, että vapaapäivinä minulla riittää energiaa vaikka mihin, mutta työpäivän jälkeen on voimat ihan viety. Hassua miten ennen niin tavallisest pienet asiat aiheuttaa kovaa väsymystä nykyään.

Eilen oli tosiaan vapaapäivä ja tein jotain sellaista mitä en ole tehnyt kuukauteen – kävin salilla. Oli ihanaa treenata kun ei koskenut eikä kokoajan oksettanut vaan oli itseasiassa hyvin normaalli olo. Toki olin todella varovainen, sillä kuukauden totaali liikkumattomuuden jälkeen ei olisi ollut fiksua lähteä heti repimään isoilla painoilla treeniä, eikä tilanteessani nyt muutenkaan. Sain kuitenkin tehtyä ihan kelpo jalkatreenin ja tänään jalat ovatkin olleet ihan hakatun tuntuiset.

Eilen tein seuraavanlaisen treenin:

Askelkyykky paikallaan oman kehon painolla 4 x 20

Kyykky penkille kevyehkö kiekko painona (5-10kg) 4×20

Takareisipotku ristikkäistaljassa 3x 15 molemmille jaloille

Takareisipenkki 3 x 15 hidas liike, jatkuvalla jännityksellä.

Etureisipenkki 3 x 15 hidas liike, jatkuvalla jännityksellä

Lopuksi pumppasin vielä vaakaprässissä jalat kevyillä painoilla loppuun. Se, että painoja ei ole niin paljon kuin ennen ei tarkoita sitä, etteikö treenistä voisi saada tehokasta. Jatkuva jännitys ja hitaat liikesarjat takaavat kyllä ihan hullun polton jalkoihin. Ehkä tästä tämä minunkin treenamiseni taas lähtee hiljalleen käyntiin kun nyt tämä olo alkaa vihdoin olla normaali.

Perus kyykky ja mave saa nyt jäädä kyllä unholaan ja muutenkin treeni tulee olemaan lähinnä ylläpitävää kuntoilutreeniä. Oli miten oli, eilen tuli ainakin todella hyvä olo treenaamisesta, joten nyt tästä on tie vaan eteenpäin!

Energistä alkavaa viikkoa tyypit<3

image1 (17) image2 (10)

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Ettepä arvaakkaan, että mitä tein eilen! Saatikka sitten tänään…”

  1. Täällä kyykyissä ja mavessa vielä enkatkin paukkuu, 16 viikko menossa! Itseasiassa ainoastaan vatsatreenin ja mahallaan tehtävät liikkeet oon jättänyt vain pois. Tosin kai se on yksilöllistä kellä tuntuu jo missäkin vaiheessa tukalalle, pääasia kunhan liikkuu ja pitää huolta itestään ja tuossa vaiheessa se mullakin alkoi taas sujua kun pahoinvointi alkoi hellittää 🙂 Mietin kyllä tuossa viikonloppuna kyykätessä että miltähän se alkaa näyttää kun maha vielä tästä pikku pömpöstä ottaa lisää reviiriä ympärilleen, ehkä siinä vaiheessa jo loppuu tangon alla roikkuminen mullakin 😀

    • Voi sinua onnellista! Mä tykkäisin ihan ylikaiken vielä edes maasta saada vetää, mutta vatsa niin herkästi ilmoittaa olemassaolostaan. Mulla suurin ongelma on kysta jota vihloo jo aivastaessa. Jos se siitä surkastuisi, niin varmaan helpottaisi vatsakivutkin sen myötä hieman. Nauti nyt kun vielä pystyt treenaamaan täysillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta