Meidän koti<3

Lupailin jo hetki sitten kuvia meidän uudesta kodista. Sain vasta viikonloppuna otettua sellaiset kuvat joissa ei aina jossain näkyisi vasaraa tai jotain muuta työkalua. Nyt voisi sanoa, että täällä näyttää aika valmiilta.

Viihdyn kodissamme todella hyvin ja on ihanaa miten saatiin tänne juuri sitä valoisuutta ja avaruutta jota kaipasimme. Kaikki ylimääräinen rustiikkisuus on yhtä poikkeusta lukuunottamatta karsittu pois ja pinnat saavat pysyä puhtaina. Tämä mainitsemani poikkeus on keittiössä, jossa miedän pöytämme ja lamppumme määrittelivät tyylisuunnan. Seinälle löysi tiensä meidän vanhat ja edellisestäkin asunnosta tutut perunakorit ja ne saa nyt roikkua siellä niinkauan ennenkuin päätän maalata pöydän valkoiseksi ja ostaa meille tänne uudet tuolit. Enköhän minä noita kuitenkin hetken jaksa katsella!

Yksi parhaista asioista on kuitenkin se, että meillä on ylimääräinen huone vielä toistaiseksi vieraita varten ja jossain vaiheessa Sintti saa huoneen itselleen. Meillä on myös erillinen vessa ja kylpyhuone, joka jo itsessään on ihan mieletöntä luksusta minun mielestäni!

Tilaa meillä on kaikenkaikkiaan 75 neliötä ja huoneita kolme. Juuri sellainen sopiva meille kahdelle(kolmelle) ja Jedi-kissalle. Nyt odotellaan vaan niitä yövieraita, että saadaan vierashuone kunnolla käyttöön (terveisiä kavereille, heh heh).

_MG_1976 _MG_1979 _MG_1982 _MG_1993 _MG_1972

Nyt menen nukkumaan, tänään ei ole todellakaan ollut minun päiväni ja pääsen oikeastaan vasta nyt kunnolla rauhoittumaan sen jälkeen kun olen aamulla lähtenyt töihin.

Toivottavasti huomenna hieman parempi päivä :)!

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Meidän koti<3”

    • Voi kiitos 🙂 Itse alan niihin hieman jo kyllästyä.. Ei olla ostettu mistään vaan haettu Timon vanhempien navetasta – se on aikamoinen aarreaitta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta