Miksi oikeasti tänne muutettiin?

_MG_2006

Enpä olisi uskonut, että meillä on joskus ihan oma pikkuinen kuntosali! Tai no, ei tämä nyt ole ihan oma, mutta talossa josta omistetaan asunto on pieni asukassali, niin emmekö me periaatteessa ole salin osaomistajia :D?

Kun kävimme katsomassa elokuussa tätä asuntoa, olin tehnyt päätöksen jo käytännössä ennen näyttöä, mutta kun välittäjä vei meidän katsomaan alakerran kuntosalia olin valmis muuttamaan heti!

Pikkusalimme on todella sympaattinen ja hieman retrohenkinen, mutta ihan täydellinen kokonaisuudessaan. Sali ei tule korvaamaan pienine puutteineen elixiaa, mutta osan treeneistä voi aivan hyvin tehdä alakerrassa. Esim. eilen Timo piiskasi minun yläkroppani pitkästä aikaa loppuun ja hyvin riitti salimme painorepertuaari. Joskus sitten keväällä kun alan etureppu on tyhjä uskon, että esim jalkatreenit onnistuu kotona helposti! Vapailla painoilla saa jo paljon aikaiseksi.

Nään tämän suuresti elämää helpottavana asiana. Meillä ei ole kuin yksi auto ja aika on välillä rajallista joten tieto, että pääsen alakertaan tekemään edes jonkinnäköisen treenin on helpotus. Suurinosa treenien skippaamisesta johtuu minulla yleensä mukamas ”ajanpuutteesta” – ihan kuin minulla olisi joskus kiire :D. Nyt minulla ei ole enää tekosyitä! Ja sitten kun Sintti on kuvioissa, saa mamma käydä helposti treenaamassa jos aina ei ole mahdollisuutta lähteä salille asti treenailemaan.

_MG_2004 _MG_2002 _MG_2025

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Miksi oikeasti tänne muutettiin?”

  1. Oi, ihan mahtava tuollainen ”kotisali”! 🙂 Ja vitsit mikä mankka, ei ookaan monella salilla noin tyylikästä soitinta 😉 Ihana!

    • No toi on ihan parhautta 🙂 Mankassa oli asetuksena iskelmäradio, en uskaltanut vaihtaa.. Iskelmä toimi erinomaisesti 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta