Kuluvan viikon hetkiä ja arvonnan voittaja

*Arvonta suoritettu yhteistyökumppani Evoke natural energy:n kanssa.

Miksi sitä aina puhuu kuin viikko olisi ohi vaikka on vasta perjantai? Olin jo otsikoimassa, että mennen viikon hetkiä, kunnes tajusin, että eihän tämä viikko ole vielä mennyt mihinkään, edessä on vielä kaksi erinomaista päivää!

Tällä viikolla on tapahtunut jos jonkinnäköistä asiaa. Tässä ehkä nyt TOP  6 mieleen jääneistä hetkistä:

 •  Käytiin ekaa kertaa yhdessä ultrassa ja Timokin ehkä sisäisti asian, että meille on ihan oikeasti tulossa näillänäkymin lapsi tuossa ensikeväänä. Kaikki oli hyvin ja niinkuin pitikin!
 • Latasin ensimmäistä kertaa bussikortin vain huomatakseni, että se ei aamulla toiminutkaan bussissa. Onneksi kuski oli kiltti, eikä jättänyt minua tienpieleen palelemaan.
 • Huomasin eilen salilla, että minulla oli jäänyt urheiluliivit kotiin. Ainoa vaihtoehto oli laittaa superlöysän treenitoppini alle rintaliivit ja päälle fleece- takki, jotta rintaliivini eivät olisi vilkkuneet kokoajan. Oli muuten aika hikinen treeni 😀
 • Sisko joka meni tänään naimisiin aamupäivällä. En oikein tajua koko asiaa vielä 😀 Mihin meni pikku- Fanni?
 • Sijainen meillä töissä joka tänään kesken työpäivän nyppi langalla minun kulmani ja monen työkaverini huulikarvat.. Kannatti kököttää töissä kolmeen!
 • Äsken löydetyt ihan täydelliset syyskengät joihin minulla ei todellakaan olisi ollut varaa! Mutta koska saappaat ja mokkanahka = täydellinen kombo.

Sitten asiaan! Arvonnan suoritti tänään arvovaltaisesti Timo, joka sanoi minulle numeron, voiton vei siis kommentoija numero 18, onnea Roosa 🙂 Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

_MG_2102 _MG_2114

Huomenna olisi tarkoitus suunnata I love me- messuille heti aamusta! Missiona on AINAKIN käydä moikkaamassa Evoke:n poikia ja Nais taivaan tyttöjä, sekä paljon kaikkea muuta kivaa 🙂 Kuinkas moni on huomenna suuntaamassa messuille? Onko mitään tärppejä, joita kannattaa ehdottomasti käydä zekkaamassa?

Mukavaa viikonloppua<3

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Kuluvan viikon hetkiä ja arvonnan voittaja”

 1. Oon jotenkin niin onnellinen tosta sun raskaudesta, vaikka en sua tunnekkaan. 😀 Jotenkin tuntuu että tuntisin sut, kun oon niin paljon lukenut sun blogia.(yks lempiblogeista) Onnea siis kovasti ja mukavaa odotusaikaa kaunokainen! <3

  Mukavaa syksynalkua!

  • Voi kiitos kultainen <3 Tiedän kyllä miltä tuntuu, kun melkein kokee tuntevansa jonkun bloggarin kun paljon lukee blogia. Ja kyllähän sitä tavallaan pienen osan tässä itsekin jakaa itsestään niin, että sen osan kaikki tuntevatkin 🙂 Ihanaa syksyä sinullekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta