Messut on masokisteille.

Tai siltä minusta eilen tuntui siinä väenpaljoudessa. Mietin moneen otteeseen, että voi kunpa messualueen saisi hetkeksi tyhjäksi, että voitaisiin rauhassa kierrellä alue ja sitten poistua vähin äänin paikalta.

Kojuissa oli vaikka mitä mielenkiintoista ja ihanaa, mutta minä en vaan ole mikään jonottaja/tunkija- ihminen joka jaksaisi käyttää kyynerpäätaktiikkaa päästäkseen eteenpäin. Löydettiin onneksi helposti kaikki mitä tultiin katsomaan ja viihdyttiinkin pitkään mm. evoken pisteellä juttelemassa Mikon kanssa evoken tarinasta ja kaikesta mahdollisesta muustakin. Olisin niin mielelläni päässyt maistamaan ihan taivaalliselta tuoksuvia inkiväärishotteja! On ollut hienoa olla seuraamassa miten evoke on ottanut jalansijaa Suomessa ja löytänyt kuluttajansa. Nyt vielä kun saadaan evoke kunnolla tänne Tampereellekkin, ettei sitä tarvi enää metsästää kissojen ja koirien kanssa prisman pillimehuhyllystä vaan se on helposti tavoitettavissa ja jopa vahingossa löydettävissä.

Toinen pisten jota metsästimme oli Nais taivaan minus417- piste. Pääsinkin jo eilen pesemään kasvot paljon kehutulla mutasaippualla. Jos ystävääni on uskominen, saan heittää hyvästit kaikille finneilleni pian! Toivottavasti hän on oikeassa 😉

Paras juttu messuilla oli kuitenkin nähdä ystäviä, vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia! Koko päivä olisi varmasti kulunut vaihtaessa kuulumisia ja siihen me suurimman osan ajasta kulutimmekin 😀 Harmitti, että missattiin kokonaan yksi puoli messuista ja muoti jäi täysin näkemättä kun alkoi olla jo kiire junalle. Tajuttiin myös, että miksi meidän fantastisille lihapullille oli niin lyhyt jono… Yksi käytävä oli täynnä toinen toistaan herkullisempia ravintoloita 😀 No siitä viis! En ole hetkeen syönyt yhtä herkullista perunamuusia ja olihan siinä myös mahtavat näkymät kun sai katsella bodypaintingin kilpailuja samalla. Tänään kaikki peukut pystyyn Elina K:n vartalomaalaukselle<3

Vaikka ihmispaljous sai tällaisen hieman torikammoisen ihmisen ahdistumaan, olen ensivuonna liikkeellä ihan uudella moodilla. En ollut ennen näillä messuilla käynyt ja oli todella yllättynyt ihmismäärästä! Ymmärrän silti täysin, että miksi tuo määrä ihmisiä sinne suuntaa, sillä onhan tuolla nyt vaikka pariksikin päiväksi kaikkea nähtävää jos jokaisen kojun ja puolen kävisi kunnolla läpi. Meidän neljä lyhyttä tuntiamme ei ihan nyt riittänyt tähän.

_MG_2132 _MG_2147 _MG_2126

 

 

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Messut on masokisteille.”

  1. Kuulostaa hyvinkin tutuilta fiiliksiltä… Itse en edes yrittänyt tänä vuonna messuille lähteä, muun muassa sen takia kun inhoan tungosta niin. 😀 Onpa muuten ihana outfit sulla, mistä oot löytänyt tuon kivan paidan?

    • No voi kiitos, paita on H&M:ltä, ostin perjantaina, niin luulisin niitä olevan siellä vielä!Mun mielestä oli eri väreissäkin 🙂

  2. Torikammoinen tarkoittaa kyllä ihan päinvastaista: siinä pelätään avaria paikkoja, ei täysiä paikkoja. 🙂

    • Sitäkin kyllä, mutta myös ihmismassojen pelkoa. Tässä suora lainaus Terveyskirjastosta: ”Julkisten paikkojen pelosta (agorafobia) (F40.0) kärsivä henkilö ahdistuu voimakkaasti paikoissa tai tilanteissa, joista poispääsy on vaikeaa tai noloa tai joissa ei olisi apua saatavilla odottamattoman paniikkikohtauksen (ks. «Paniikkikohtaus»1) tai paniikkityyppisten oireiden ilmetessä. Pelot koskevat tyypillisesti esimerkiksi poistumista kotoa yksin, ihmisjoukossa tai jonossa olemista, sillalla olemista, hissillä kulkemista, matkustamista bussilla tai junalla.” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta