vanhoja- uusia aamupalaherkkuja

_MG_2181

En haluaisi myöntää tätä ääneen, mutta röyhtäilen edelleen kypytakki päällä ja tukka pystyssä ”aamupalan” jäljiltä keittössä. Sain itseni ylös vasta kymmeneltä ja olen tässä tössöttänyt menemään sen jälkeen enemmän tai vähemmän hitaasti. Kyllä nämä kiireettömät päivät ovat vaan nykyään niin maailman parhaita juttuja!

Koko päivää en ajatellut kuitenkaan viettää kylpytakissa, vaan pian on vedettävä treenikamat niskaan ja suunnattava Elixia Onkiniemeen katsomaan, että miltä heidän liikuntapäivänsä näyttää. Uhkailin Timoa, että osallistun jokaiseen hänen vetämään juttuunsa, mutta en kuulemma saa.. En ymmärrä 😉 ! Puolet minusta avaisi netflixin ja kävisi takaisin selälleen, sekä skippaisi tämän päivän, mutta tuo ilma on sellainen, että en voisi elää itseni kanssa jos en lähtisi yhtään ulos. Timolla on tänään jotkut illanistujaiset, niin huomenna on kuitenkin tiedossa hieman hitaammanpuoleinen sunnuntai.


 

Päätin tänään tehdä hieman erilaista aamupalaa (lue: kaurapuuro oli loppu). Kaivelin jääkaapista kaikenlaisia jämiä ja sainkin haalittua kasaan pari oikein kelvollista reseptiä, joista toinen jää kyllä kestokäyttöön, nimittäin karpalolta, kinuskilta ja puolukalta maistuva smoothie- NAM!

_MG_2186

Smoothieen tuli: Karpalo- kinuski mehukeittoa, soijamaitoa (sokeroimaton), hieman vanilja proteiinijauhetta makeutukseksi, puolukoita ja valion kreikkalaista jogurttia. 

Itse ruoaksi paistoin banaani-toffee proteiinipannukakkuja joihin laitoin yhden munan, kolme valkuaista, 2 skooppia mannisen banaani- toffee proteiinivanukasjauhetta ja puolikkaan banaanin. Hurautin kaiken blederillä sekaisin ja paistelin pannulla. Näistä tulee aika paksuja, sellaisia amerikkalais-tyyppisiä pannukakkuja, mutta kerrassaan nämä on ihan törkeän hyviä! Tuosta reseptin määrästä riittää varmasti kahdelle, mutta minähän vetäisin kaiken kerralla, koska tähän aikaan oli jo jäätävä nälkä 😀

_MG_2205

Kivaa lauantaipäivää ja kansainvälistä liikuntapäivää sinne! Muistakaahan ottaa rennosti  🙂

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “vanhoja- uusia aamupalaherkkuja”

    • Voi se oli hyvää<3 Toivottavasti viikonloppusi oli mukava 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta