Arkisin umpijuntti.

Jokainen työvaatteita käyttävä tietää miten jossain vaiheessa kiinnostus työpäivien pukeutumista kohtaan alkaa hiljalleen hiipua. Olen itse ollut aina työssä jossa on työvaatteet, mutta nyt voisin sanoa olevani pukeutumisen suhteen pohjalla.

_MG_2226

Työasuuni kuuluu tunika, jonka alla pidän leggareita ja trikoopaitaa – joka päivä. Olen hiljalleen viimevuoden aikana alkanut keksiä asuja joilla saan verhoiltua tämän trikoo-ihoni ja käveltyä töihin mukavasti ja lämpimästi. Viime talvena kun asuin vielä lähellä työpaikkaani, vedin jokapäivä päälleni jumpsuitin ja toppatakin, mutta nyt kun matkaan kuuluu julkisesti bussissa näyttäytymistä olen joutunut tästä ihanan lämpimästä lookista luopumaan. Tässäkohtaa olisi tietenkin kannattanut ostaa järkevä lämmin takki jota haluaa oikeasti käyttää, mutta mitä teen minä? Minä kuljen nyt töihin minun kohta 10- vuotta vanha hieman reikäinen tuulipuku päälläni.

Kamalinta tässä tuulipukuasiassa on se, että huomaan sen olevan minulle hiukan liian pieni alaosasta.. OLENKO OIKEASTI NÄIN ISO? Tämä ongelma koskee kyllä nyt kaikkia vaatteita.. En halua pukeutua kuin siihen tuulipukuun, sillä minulla ei ole mitään kivaa päällepantavaa, joka mahtuisi päälleni. Jopa paidat alkavat olla pieniä kun rintani ovat kasvaneet niin paljon (tämä ei kyllä ole negatiivinen asia). Tuulipukukostyymi ei sinällään ole ollenkaan huono, mutta sitten on näitä päiviä niinkuin tänään, jolloin Timo haluaisi käydä töiden jälkeen jossain syömässä ja kotona ei ehdi käydä.. Eipä menty.

En välillä kestä miten kulahtanut tyyppi olen arkisin, mutta toisaalta jos jotain häiritsee tämä minun bussipukeutumiseni, niin se on kyllä hänen häpeänsä. Jos nyt sattuu tulemaan koulutuspäiviä, niinkuin huomenna, saatan verhoilla trikooasuni johonkin hieman kivempaan takkiin. Pitäisi varmaan käydä vähän vaatekaupoilla 😀

Tarvisin oikeasti inspiraatiota talvipukeutumiseen ja ideoita miten yhdistää todella lämmin ja mukava, mutta kivannäköinen pukeutuminen. Aion kyllä heti kun lompakon nyörit alkaa periksi panostaa kunnon toppatakkiin, mutta tarvisin myös tähän välikauteen lämpimän ja käytännöllisen takin, joka olisi helppo yhdistää moneen asukokonaisuuteen.

Onko siellä samankaltaisia ”ongelmia” kun syksy koittaa?

_MG_2219

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Arkisin umpijuntti.”

  1. Täällä yks ongelmainen. Sh minäkin ja tuulipuku-trikoo -linjalla vedetty pari vuotta. Nyt kun aloitin hoitotieteen opinnot, oon ihan pulassa – joka päivä pitäis olla jotain fiksua päällä 😀

    • Ou mai! Olisin itsekin ihan pulassa 😀 Toisaalta nyt on hyvä syy vähän shoppailla 😉

  2. Toi taitaa olla jokaisen hoitsun ikuisuusongelma, ei vaan jaksa panostaa bussi tai automatkaa varten aamulla kukonlaulun aikaan.. Tosin joskus iltapuoliskolla haluaisi näyttää kivalta.

    • Joo näin on, itsekin sitten vähintään viikonloppuisin haluaisi näyttää ihmiseltä… Harvoin tulee iltaisin lähdettyä salia pidemmälle nimittäin 😀

  3. Mä oon myös sosiaali- ja terveysalalla ja työvaatteet tulee luonnollisesti työpaikan puolesta, joten collari-tuulipuku-trikoo – linjalla mennään päivästä toiseen.. Välillä mietin, että pitäsköhän joskus yrittää panostaa, mutta mukavuus menee kaiken muun edelle 😀

    • Jep mukavuus todellakin menee edelle. Olisi ihan kamalaa jos muutenkin aikaisina ja pimeinä talviaamuina pitäisi vielä palella bussipysäkillä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta