meidän Jedi

DSC02088

Meillä on tosiaan kaksi kissaa, mutta Rönni ei voi asua meidän kanssamme niin kauan kun asutaan kerrostalossa. Tällä hetkellä kotona on ainoastaan Jedi ja Rönniä näemme aina kun käymme Timon vanhemmilla. Olen maininnut Jedin muutamaan otteeseen blogissa, mutta ajattelin nyt kertoa teille muutaman seikan rakkaasta kissastamme.

Jedin nimi on kokonaisuudessaan Willicon Jedi  Knight, joten Jedi tuli siitä aika luonnollisesti. Nyt jos antaisimme kissalle nimeä, saisi hän nimekseen Väinö, sillä pikkuisessa on hieman sellaista herkän runopojan vikaa.

Jedi on kaksi ja pian puoli vuotta, mutta sielultaan vielä ihan pentu. Siamiaiset ovat aika pitkäikäisiä, niin saamme todennäköisesti nauttia kisun seurasta vielä pitkään.

Jedi rakastaa olla kainalossa ja sylissä. Nytkin Jedi on käsieni päällä kun koitan kirjoittaa. Jedi tulee joka yö meidän väliimme nukkumaan ja ihan konkreettisesti se tykkää olla kainalossa kunnon lusikassa.

DSC02084

Jedi on todella ihmisrakas muutenkin ja haluaa huomiota. Jos Jediä ei huomata, nousee se polvea vasten seisomaan ja kurottaa tassulla olkapäätä ja kasvoja. Jedi tykkää muutenkin koskea tassullaan ja välillä yöllä herään siihen, että Jedi ”silittelee” kasvoja tassullaan.

Jedi nukkuu noin 3/4 osan päivästä ja siitäkin suurimman osan yöllä. Aamulla herätään kuin kellonlyömällä 5:00-5:30, mutta heräisin töihin siloin muutenkin.

Jedi ei ole oikein tavallinen siamilaisen sielu joka vaatii tilaa ja huomiota vaan Jedi on tyytyväinen kun saa rauhaa ja rakkautta ja lämpimän kainalon mihin käpertyä. Jedi on kertakaikkiaan maailman helyyttävin otus, enkä oikein voi uskoa, että se on edes kissa<3

DSC02083

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta