Loputon marraskuu.

indiedays4

Tästä se alkaa, nimittäin pitkä ja tuskallinen marraskuu. Vuoden synkin ja pimein kuukausi. Poikkeuksena viimeaikaisiin marraskuihin, on nyt tiedossa vaikka mitä ohjelmaa tälle kuukaudelle, joten uskon tämän kuun taittuvan tästä kuin hujauksessa ja pian huomaankin makaavani jo Karibian auringon alla nauttimassa ansaitsemaani d-vitamiini annosta.

Mikäli sikäli syksy näyttäytyy samanlaisena kuin mitä se on ollut tähän asti, on meillä tiedossa ihania ulkoilupäiviä ja lämpimiä syksyilmoja. Omituista, siis todella omituista minusta on se, että vakaana talven vihaajana kaipaan yhtäkkiä saapuvan joulun tunnelmaa ja olen jopa hieman murheissani, että en ole sitä hössötystä täällä kokemassa. MITÄ MINULLE TAPAHTUU?

Tänään alkoi joulkuun puoleenväliin asti kestävä uhoamani herkkulakko ja aion pysyä tässä kiinni. Herkkulakko sisältää siis kaiken sokerin karsimisen ja samalla myös sen, että lopetamme ulkona syömisen. Tähän sääntöön poikkeuksena pari iltaa jolloin tiedämme jo etukäteen tämän ulkonasyömis lakon mahdottomuuden, en halua lähteä ravintolaan istumaan ja tuijottamaan kun muut syö. Ei olla nyt ihan niin vakavan asian äärellä kuitenkaan 😀 Tarkoitus kuitenkin saada kroppa taas balanssiin ja voimaan hyvin. Asiasta kirjoittelinkin vähän enemmän edellisessä postauksessa. 

indiedays1

Eilen käytiin ihanan ystäväni Mirvan kanssa Indiedays:sin inspiration päivillä ja postauksen kuvat käytiin nappaamassa silläaikaa kun odoteltiin ruoan valmistumista ravintolassa. Vaikka rakastan Tamperetta, niin Helsingissä on kyllä upeita rakennuksia ja ihania miljöitä. Pitäisi enemmänkin hyödyntää näitä Tampereen vahoja rakennuksia, sillä täällä on kuitenkin ihan oma henkensä ja upea arkkitehtuurinsa, joista varmasti saisi upeita kuvia ja taustoja kuville. Inspiration päivään palaan myöhemmin. Huomaan olevani vielä todella huono kävelemään kamera kädessä tilaisuuksissa. Toisaalta olen nähnyt Mirvaa viimeksi heinäkuussa, joten keskityttiin varmaan molemmat enemmän vaihtamaan kuulumisia. Kyllä ystävät on vaan<3

iniesdays2

Tilasin muuten Nellyltä maailman mukavimmat leggarit, jossa on tuo jo ala-aste ajoista tuttu nyöritys edessä. En olisi kuuna kullanvalkeana kuvitellut, että vielä vetäisin jalkaan tuollaiset housut, niin se mieli vaan muuttuu 😀

Ihanaa alkavaa marraskuuta ja sunnuntaita<3

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Loputon marraskuu.”

  1. Heissan. Minäkin innostuin lähtemään mukaan herkuttomaan marraskuuhun. Satuin lukemaan blogiasi viime lauantaina eli viimeisenä päivänä lokakuuta. Siltä seisomalta aloitin herkuttoman marraskuun. Ajattelin, että miksi en aloittaisi heti ja niin aloitin. Itselläni on hieman myös ryöpsähtänyt herkkupuoli valloilleen ja siksi teen tämän korjausliikkeen. Ei kuulu mun normaalikäyttäytymiseen syödä niin paljon herkkuja kuin olen nyt tämän syksyn aikana puputtanut. Johtuen ehkä siitä, että mies on aloittanut herkkujen kotiin kantamisen =D Nyt kyllä hän lähti tukemaan minua tässä herkuttomuudessa vaan itse ei suostunut osallistumaan siihen. Olisi ollut mukavampaa toteuttaa yhdessä herkuttomuutta. Vaan onneksi sinä olet hommassa mukana ja siitä saan toivottavasti puhtia kestää herkuttomuutta koko marraskuun. Sitten on taas helppo jatkaa normaalia elämää johon ei kuulu päivittäiset herkut. Tsemppiä sinulle!

    • Hei kivaa 🙂 Tässähän tulee ihan paineita itselläkin onistua kun mukana on muitakin! Toisaalta ihan hyvä, jos en olisi sanonut tätä ääneen niin olisin jo aivan varmasti tänään vedellyt munkit kermavaahdolla palaverin välissä. Tsemppiä sinnekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta